Zaten rahatlık konusuna değindim. Mic olarak çok önemli bir fark yok zaten ikisi de gayet kaliteli. Tele bağlama sıkıntılı işte senin için. HS serisi bass olarak çok iyi demedim zaten. Fakat Arctis ten daha iyi. Ses kasmada da öyle . Yüksek ses iyi ses değil öyle bir şey demedim zatn. Fakat bir kulaklık alıyorsam sesinin yeterli düzeyde olması gerekir. Kısık değil.O zaman iyi araştırmamışsın, mic olarak hs70 gürültü engelleyici yüzünden robotik ses verirken, arctis 1 wireless daha normale yakın bir ses veriyor. Micte önde. Suni deri kullanılmış terletme yapıyor ve bazı kullanıcılar uzun süreli kullanımlarda başın üst kısmını rahatsız ettiğini söylüyor. Arctisi biliyorsun zaten. En önemlilerden biri tele bağlama, maalesef bu Hs70te yok. Ses kalitesi dersen yüksek ses iyi ses demek değildir, bir o kadar ses temizliğide önemli. Oyunlar içinde iki kulaklık serisi de görevini yerine getiriyor.Bir de oyunlar için 98 db yeter de artar ki sound booster gibi uygulamalar var.Sonuçta bu segmentte ki oyuncu kulaklığından iyi müzik performansı bekleyemezsin ki zaten hs serisinin bas ve tiz vuruşları çok iyi değil. Ben kullanıcıların yorumlarını okuyorum. Tek katıldığım nokta hs serisi ile fiyat olarak farklı olması. Bende müzik dinlemek istediğim için ve fiyatından dolayı iptal ettim.
Kullandım ve oyundaki sesler boğuk geldi bana. Mikrofonun düzeyi de kısık sanırsam fullememe rağmen arkadaşlarım az duyuyordu beni. Cod warzone oynadığım için oyun ayarlarından mikrofon düzeyini 100 den 400 yaptım anca öyle normal oldu. Bundan önce gamepower luna kullanıyordum 700 tl lik kulaklık tatmin etmedi lunadan sonra. Yarın iade etmeye götüreceğim iade olursa arctis 1 wireless alırım büyük ihtimalle. Hs70 in mikrofonu aşırı kötğ geldi bana. 850 ye vardı sanırsam zaten amazonda arctis 1 wirelessKulaklık geldiğinde deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ben de o kulaklığa ilgiliyim şu aralar.
Bende şu an tele bağlama özelliğinden dolayı beklemedeyim. Tpg arkadaş biraz boş yapıyor. 2019 da steelseries tüm modellerin sürücülerini arctis 7 nin sürümüne yükseltti. Yani arctis 7 ye yakın kulaklıklar. Arctis 1 wireless seni tatmin eder bence. Hs70 alma sakın çünkü 1 wirelessten çoğu konuda alt seviyede. Onun dışında gerçekten pek olumsuz yorum görmediğim cloud alphaya bakabilirsin ama o da ahım şahım bir kulaklık değil. Keşke az daha bütçen olsaydı direk arctis 7 alıp olayı kaptırdın. Bir sürü yabancı gamer sayfada en iyi ürün seçildi. Ve sürücüsü arctis 1 wirelessta kullanıldığına göre az çok neyin ne olduğu belli. Alırsan deneyimlerini aktarmanı isterim.Kullandım ve oyundaki sesler boğuk geldi bana. Mikrofonun düzeyi de kısık sanırsam fullememe rağmen arkadaşlarım az duyuyordu beni. Cod warzone oynadığım için oyun ayarlarından mikrofon düzeyini 100 den 400 yaptım anca öyle normal oldu. Bundan önce gamepower luna kullanıyordum 700 TL lik kulaklık tatmin etmedi lunadan sonra. Yarın iade etmeye götüreceğim iade olursa arctis 1 wireless alırım büyük ihtimalle. Hs70 in mikrofonu aşırı kötğ geldi bana. 850 ye vardı sanırsam zaten amazonda arctis 1 wireless
Aslında biraz daha biriktirip almışken tam almak mantığıyla arctis 7 alabilirim. Uzun senelerde götütür sonuçta hem kablo derdi yok hem kaliteli kafama yattı şu an gerçektenBende şu an tele bağlama özelliğinden dolayı beklemedeyim. Tpg arkadaş biraz boş yapıyor. 2019 da Steelseries tüm modellerin sürücülerini arctis 7 nin sürümüne yükseltti. Yani arctis 7 ye yakın kulaklıklar. Arctis 1 wireless seni tatmin eder bence. Hs70 alma sakın çünkü 1 wirelessten çoğu konuda alt seviyede. Onun dışında gerçekten pek olumsuz yorum görmediğim cloud alphaya bakabilirsin ama o da ahım şahım bir kulaklık değil. Keşke az daha bütçen olsaydı direk arctis 7 alıp olayı kaptırdın. Bir sürü yabancı gamer sayfada en iyi ürün seçildi. Ve sürücüsü arctis 1 wirelessta kullanıldığına göre az çok neyin ne olduğu belli. Alırsan deneyimlerini aktarmanı isterim.