Neler Yeni

900tl max oyuncu kulaklık önerisi

BoranGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Boran Gürsoy
Hepsinde aynı 98 db sabit, yeterli mi bence yeterli rakibi hs 70, 111 desibell o kadar çok fark yok. Sadece PC için kullanacaksan hs50,60 ve kablosuz olan 70 serisine bakabilirsin, ancak telefona bağlama desteği yok. Arctis serisinde bu var.Ses deneyimi anlamında Hs70 daha iyi ama terletir ve kafayı rahatsız edebilir. Ben sadece fiyat konusunda kararsız kaldım 800 lirayı gerçekten hakediyor mu diye yoksa iptal etmezdim.
Sadece pc ve ps4 için kullanırım telefonda airpods işimi görüyor şu anda. hs70 in mikrofon kalitesi çok kötü diye arctis 1 wireless düşünüyordum ben. corsair alırsam hs serisi değil de void serisi daha ilgimi çekti siz ne düşünüyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Sadece PC ve ps4 için kullanırım telefonda airpods işimi görüyor şu anda. hs70 in mikrofon kalitesi çok kötü diye arctis 1 wireless düşünüyordum ben. corsair alırsam hs serisi değil de void serisi daha ilgimi çekti siz ne düşünüyorsunuz
Void serisine pek hakim değilim ama haklısın 1 wireless, hs70 ten daha başarılı bir mice sahip. Hs70 800 lira bandında, 1 wireless 900. Ses kalitesi olarak hs70 daha iyi. Arctis serisinde bazı oyuncular ses düzeyinden memnun bazıları değil. Genelde üzmez deniliyor.Ama hs50, hs60 ve hs50 proya bakmanı isterim, mic kalitesi gayet iyi, müzik olarak da bas ve tizleri iyi karşılayabiliyor. Fiyat olarak arctis serisinden daha çok f/p ürünleri. Tasarım olarak arctis 5 e aşık oldum diyebilirim. Bir yandan keşke iptal etmeseydim diyorum

BoranGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Boran Gürsoy
Void serisine pek hakim değilim ama haklısın 1 wireless, hs70 ten daha başarılı bir mice sahip. Hs70 800 lira bandında, 1 wireless 900. Ses kalitesi olarak hs70 daha iyi. Arctis serisinde bazı oyuncular ses düzeyinden memnun bazıları değil. Genelde üzmez deniliyor.Ama hs50, hs60 ve hs50 proya bakmanı isterim, mic kalitesi gayet iyi, müzik olarak da bas ve tizleri iyi karşılayabiliyor. Fiyat olarak arctis serisinden daha çok f/p ürünleri. Tasarım olarak arctis 5 e aşık oldum diyebilirim. Bir yandan keşke iptal etmeseydim diyorum
Corsair void elite rgb aldım sabah dedim artık yeter 😂 wirelesslı hali keşke olsaydı ama hiçbir yerde yok virüs sebebiyle herhalde stok kalmamış 700 e bitirdim işi

Oduncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bekir budak
Corsair void elite RGB aldım sabah dedim artık yeter 😂 wirelesslı hali keşke olsaydı ama hiçbir yerde yok virüs sebebiyle herhalde stok kalmamış 700 e bitirdim işi
Kulaklık geldiğinde deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ben de o kulaklığa ilgiliyim şu aralar.

T.P.G.

80+ Titanium
En iyisi Cloud Alpha dır. Ancak anakartınız önemli. Arctis serisinin genelinde ses kısık. HS serisi ile karşılaştırma konum mevcut. İki seriyi dekullandım.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Arkadaşlar merhabalar. Kaç gündür araştırıyorum artık karar vermek istiyorum.
Arctis 5
Arctis 1 wireless
Cloud Alpha veya Cloud 2

Veya sizin başka öneriniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
sistemin in özelliklerini yazarmısın

Mehmet Anıl

80+ Silver
Dostum bende senin gibiydim ha bire araştırdım. Sonuç olarak dün istettim bugün iptal ettim. Arctis 5 i. Çok kirli bilgi dolaşıyor ama sana özetleyeyim. Arctis 5 tasarımı çok iyi, rgbsi çok hoşuma gidiyor, ses kartı var kendi yazılımı var. Ama sorun şurda bu kulaklıktan memnun kişiler 800 den almadı 500-600 ken aldılar. Ben birde ses düzeyi yüzünden vazgeçtim çok yüksek sesi seven biriyim. Cloud2 de yaşlandı be artık iyi güzel de kaç yıllık kulaklık, ne kadar iyi olsa da güncel alınmalı bence. Son olarak hs serisine bak arctisten daha az kötü yorum gördüm. Ben indirim günlerini kovalayacam. Arctis 5 600 küsur oldu mu alacam.
hyayal kurma en düşük 700e bulursun bem clpud 2 yi 5 ay önce 570e aldim şuan 830tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
En iyisi Cloud Alpha dır. Ancak anakartınız önemli. Arctis serisinin genelinde ses kısık. HS serisi ile karşılaştırma konum mevcut. İki seriyi dekullandım.

Hocam hs seriside 111 db bence o kadar fark yok, hs serisi zaten voidten gelme ve void 1 segment üstte bence. Arctis 7 özellikle çok ödül almış, indirime girerse direk alabilirim

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam hs seriside 111 db bence o kadar fark yok, hs serisi zaten voidten gelme ve void 1 segment üstte bence. Arctis 7 özellikle çok ödül almış, indirime girerse direk alabilirim
Hocam DB değil Siberia da 80db idi fakat ses kısık gelmiyordu. Arctis kısık geliyor nedense. Void olmayıca HS ile düzelttiler zaten ama Void de kötü denemez. Arctis 7 yerine Cloud Flight tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
hyayal kurma en düşük 700e bulursun bem clpud 2 yi 5 ay önce 570e aldim şuan 830tl
Kampanyaya giriyor, 20 gün önce arctis 3 600 den 450 ye inmişti. Dolar kuru düştü ama piyasa etkilenmedi.Bence inebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam DB değil Siberia da 80db idi fakat ses kısık gelmiyordu. Arctis kısık geliyor nedense. Void olmayıca HS ile düzelttiler zaten ama Void de kötü denemez. Arctis 7 yerine Cloud Flight tercih ederim.
Hs serisinde de kafayı titretecek kadar yüksek ses yok bence ama o da tatmin eder. Özellikle baktım. Ama arctis serisinden daha kaliteli, fiyatına göre. Ama açıkça söylemek gerekirse biri bmw yse diğeri mercedestir bence. Abarttığın kadar yabana atılacak bir seri değil arctis serisi. Gayet büyük bir kullanıcı kitlesi var ve memnuniyet oranı çok fazla. Karşılaştırırken arctisinde önde olduğu konuları söylersen sevinirim yoksa sadece tek bir açıdan bakıyor olacaksın. Benim için 1 wireless>hs70 ama aynı segmentte olmasına rağmen fiyat farkı var.

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Kampanyaya giriyor, 20 gün önce arctis 3 600 den 450 ye inmişti. Dolar kuru düştü ama piyasa etkilenmedi.Bence inebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hs serisinde de kafayı titretecek kadar yüksek ses yok bence ama o da tatmin eder. Özellikle baktım. Ama arctis serisinden daha kaliteli, fiyatına göre. Ama açıkça söylemek gerekirse biri bmw yse diğeri mercedestir bence. Abarttığın kadar yabana atılacak bir seri değil arctis serisi. Gayet büyük bir kullanıcı kitlesi var ve memnuniyet oranı çok fazla. Karşılaştırırken arctisinde önde olduğu konuları söylersen sevinirim yoksa sadece tek bir açıdan bakıyor olacaksın. Benim için 1 wireless>hs70 ama aynı segmentte olmasına rağmen fiyat farkı var.
Arctis 1 W in artısı şunlardır;
Rahatlık
Telefonda kullanabilme

Diğer konularda HS daha iyi. Biri BMW biri Mercedes evet ancak şöyle bir durum var HS diğer konularda daha iyi. İyisini alabilecekken kötüsü alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Arctis 1 W in artısı şunlardır;
Rahatlık
Telefonda kullanabilme

Diğer konularda HS daha iyi. Biri BMW biri Mercedes evet ancak şöyle bir durum var HS diğer konularda daha iyi. İyisini alabilecekken kötüsü alınmaz.
O zaman iyi araştırmamışsın, mic olarak hs70 gürültü engelleyici yüzünden robotik ses verirken, arctis 1 wireless daha normale yakın bir ses veriyor. Micte önde. Suni deri kullanılmış terletme yapıyor ve bazı kullanıcılar uzun süreli kullanımlarda başın üst kısmını rahatsız ettiğini söylüyor. Arctisi biliyorsun zaten. En önemlilerden biri tele bağlama, maalesef bu Hs70te yok. Ses kalitesi dersen yüksek ses iyi ses demek değildir, bir o kadar ses temizliğide önemli. Oyunlar içinde iki kulaklık serisi de görevini yerine getiriyor.Bir de oyunlar için 98 db yeter de artar ki sound booster gibi uygulamalar var.Sonuçta bu segmentte ki oyuncu kulaklığından iyi müzik performansı bekleyemezsin ki zaten hs serisinin bas ve tiz vuruşları çok iyi değil. Ben kullanıcıların yorumlarını okuyorum. Tek katıldığım nokta hs serisi ile fiyat olarak farklı olması. Bende müzik dinlemek istediğim için ve fiyatından dolayı iptal ettim.

Top Bottom