9060xt sisteme anakart öneri

smn1

80+
Reaksiyon skoru
0
Yavaş yavaş sistem toplamayı düşünüyorum öğrenciyim şuan elimde 30 bin lira gibi bir bütçe var elime oara geldikçe bileşenleri alacağım düşündüğüm sistem şöyle:
Sapphire pulse 9060xt 16gb
R5 7500f
Kingston 1tb nvme ssd
Patriot viper 6000mhz cl30 ddr5 ram
Xpg valor mesh 750w
Thermalright assassin 120 se
Anakart olarak da asus b650m-r düşünüyorum ama sonuçta anakart bu önemsiz bir parça değil msi gaming plus gibi 7-8 k bütçeli anakart mı alsam hem de yavaş yavaş toplayacağım için 9060 yerine 5060ti mı alsam meslek olarak makine mühendisliği düşünüyorum mühendislik için fln nvdia öneriyorlardı sanırım çok kararsızım yardım edin lütfen.

Yavaş yavaş sistem toplamayı düşünüyorum öğrenciyim şuan elimde 30 bin lira gibi bir bütçe var elime oara geldikçe bileşenleri alacağım düşündüğüm sistem şöyle:
R5 7500f
Kingston 1tb nvme ssd
Xpg valor mesh 750w
Anakart olarak da asus b650m-r düşünüyorum ama sonuçta anakart bu önemsiz bir parça değil msi gaming plus gibi 7-8 k bütçeli anakart mı alsam hem de yavaş yavaş toplayacağım için 9060 yerine 5060ti mı alsam meslek olarak makine mühendisliği düşünüyorum mühendislik için fln nvdia öneriyorlardı sanırım çok kararsızım yardım edin lütfen.
Nvidia daha iyi olur iş için. Anakart olarak da o anakart pek iyi değil gibi, daha iyisini sana önerirler.

R5 7500f
Kingston 1tb nvme ssd
Xpg valor mesh 750w
nvidia daha iyi olur fakat bütçe yok ise 9060xt de üzmez , ana kart olarak b650m-r yerine kasım indirimlerinde daha iyi bir ana kart alın 2 gün kaldı.

nvidia daha iyi olur fakat bütçe yok ise 9060xt de üzmez , ana kart olarak b650m-r yerine kasım indirimlerinde daha iyi bir ana kart alın 2 gün kaldı.
Sağolun hocam peki 9060xt nin hangi modelini önerirsiniz asrock ve sapphire düşünüyorum asus fln 22-23k lara çıkınca 5060ti daha mantıklı oluyo hem anakart olarak ne önerirsiniz asus tuf serisi mi bakmalıyım

Sağolun hocam peki 9060xt nin hangi modelini önerirsiniz asrock ve sapphire düşünüyorum asus fln 22-23k lara çıkınca 5060ti daha mantıklı oluyo hem anakart olarak ne önerirsiniz asus tuf serisi mi bakmalıyım
en ucuz 9060xt 16gb hangisi ise onu alın AMD nin üreticilerinin hepsi orta kalite üretiyor.

en ucuz 9060xt 16gb hangisi ise onu alın AMD nin üreticilerinin hepsi orta kalite üretiyor.
biostar b650 x3d çok iyi olacaktır giriş seviye klasmanında çok iyi.

Güzel anakarmış hocam yazılım konusunda iyi mi peki? Wifi li bir anakart mantıklı mı
Yazılım olarak sana bir garanti veremem ama çok kötü değildi sanırım forumda şu ana kadar konu açan görmedim sorunlarıyla ilgili , wifi var zate sanırım bu ana kart üzerinde ve zaman zaman mantıklı olabilir.

Tamamdır sağolun hocam biraz fazla soru sordum kusura bakmayın iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,719
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri