Driverlar güncelmiOyun oynarken bir süre sonra oyunda çökmeler oluyor ve kapanıyor örnekteki görseldeki gibi hata kodu alıyorum sizce sorun ne olabilir?
Amd adrenalin software indirin driverlar yüklenir ramlerin marka modelini atabilirmisinizEvet öyle biliyorum ekran kartı son sürüm windows update son başka güncelleme yok veya driverları sorunsuz kontrol edebileceğim bir şey var mı
Warzoneda bios update yapmazsan çökme yapıyor. Dener misin?Oyun oynarken bir süre sonra oyunda çökmeler oluyor ve kapanıyor örnekteki görseldeki gibi hata kodu alıyorum sizce sorun ne olabilir?
Evet birkere olmuştu bende deWarzoneda bios update yapmazsan çökme yapıyor. Dener misin?
Hayır gayet stabil ve sorunsuz kartlarHic amd ekran karti kullanmadim cokmu sorunlu bu kartlar hani tam fikrimde yok sadece merak ediyorm
Warzoneda bios update yapmazsan çökme yapıyor. Dener misin?
bios güncel değilmiş güncelleyip tekrar güncelleyeceğim konuyuEvet birkere olmuştu bende de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır gayet stabil ve sorunsuz kartlar
Tamamdır bekliyorumbios güncel değilmiş güncelleyip tekrar güncelleyeceğim konuyu
Rica ederim, iyi eğlencelerEdit: bios güncelledikten sonra yaklaşık 2.5 saat oynadım ve sorun çıkarmadı teşekkürler