Neler Yeni

9070 xt'li Sistem. Nasıl sizce?

psu da neden vita tercih ediyorsunuz yani kullanan kişiler var ise tec. paylaşabilir mi? + kaç yıl garantisi var bu firmanın? Misal enermax diye bir marka var bildiğim kadarıyla 30 yılı aşkın psu üretiyor bu firma hatta fsp OEM olarak ürün tedariği veya parça sağlıyor diye duydum.

psu da neden vita tercih ediyorsunuz yani kullanan kişiler var ise tec. paylaşabilir mi? + kaç yıl garantisi var bu firmanın? Misal enermax diye bir marka var bildiğim kadarıyla 30 yılı aşkın psu üretiyor bu firma hatta fsp OEM olarak ürün tedariği veya parça sağlıyor diye duydum.
Sistemde o seçiliydi ve özelleştirme kısmında en ucuz 2. seçenek +3k tl ekliyor pek anlamadığımdan dolayı sizlere sormak istedim.

Sistemde o seçiliydi ve özelleştirme kısmında en ucuz 2. seçenek +3k tl ekliyor pek anlamadığımdan dolayı sizlere sormak istedim.
Yok büyük bir problem çıkartmaz zaten 9070xt için önerilen PSU 750wat idi ama bu PSU nunbmarkası güven vermiyor oyüzden PSU değiş dedimde +3 ekliyorsa en ucuz seçenege boş ver sonra indirimle falan güzel bitane alırsın

Buna bak daha iyi
anakartı işlemciyi yukseltebilirsin
gigabyte kartların yanmasıyla alakalı bir haber görmüştüm 9000 serisi için mi hatırlamıyorum ama bir çekincem oluştu maalesef. Ama evet uygun sistem miş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,875
Üyeler
173,085
Son üye
makarnalı pilav
Geri