Bu sistem alınır mı ?

Bütçem 70k. Linkteki sistemde işlemciyi 7800x3d yaptım fiyat uygun mu ? 5070li istiyodum fakat 70kya çok bulamadım 5070+7800x3d sistem o yüzden 9070xtli bakmaya karar verdim. Fiyatına göre iyi mi daha iyisi varsa atabilir misiniz?
PSU sistemi idame ettirmeye yeter lakin çok iyi bir şey olmadığını bilin.

6-7 ay beni idare ederse psu değişimine giderim o zaman umarım o zamana kadar idare eder beni.
sistemi aldınız mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU sistemi idame ettirmeye yeter lakin çok iyi bir şey olmadığını bilin.
Hocam fiyat iyi mi ya yoksa indirim mi bekliyim ne dersiniz 16 sında vatan indirimi var ayın sonunda kara cuma var ne yapmak mantıklı

sistemi aldınız mı hocam

Hocam fiyat iyi mi ya yoksa indirim mi bekliyim ne dersiniz 16 sında vatan indirimi var ayın sonunda kara cuma var ne yapmak mantıklı
henüz almadım yarın sipariş veririm gibi duruyor. fiyat bana göre çok iyi geldi tek sorun psu o da ilerleyen günlerde değiştirilir yaklaşık 4 gündür bakınıyodum sistemlere bence şu an bu fiyata en iyi bu sistem gibi duruyor bilemiyorum denk geldiklerimden en iyisi bu gibi geldi bana

Hocam bende amd ekran kartı kullanıyorum ve gelişmesini istiyorum ama dürüst olmak gerekirse nvidia fg vs dlss kısmında almış götürüyor ekonomik durumdan dolayı amd almıştım ben ve sürekli oyunlarda sürücü kaynaklı donma yaşadığım için önermiyorum gerekirse birazcık daha üzerine ekle kafan rahat olsun.

Hocam bende amd ekran kartı kullanıyorum ve gelişmesini istiyorum ama dürüst olmak gerekirse nvidia fg vs dlss kısmında almış götürüyor ekonomik durumdan dolayı amd almıştım ben ve sürekli oyunlarda sürücü kaynaklı donma yaşadığım için önermiyorum gerekirse birazcık daha üzerine ekle kafan rahat olsun.
Rx6600 ile 9070xt çok farklı kartlar bu iphone almayın iphone 5c de çok hata var demek gibi bir şey

İşin içinden çıkamayacağım 😅

5 yıl rx 570 kullandım illet ettim wattmanlar çökmeler kuzende de rx6600 vardı o da benzer sorunlar yaşadı 5000 tl pahalı olsun nvdia olsun kafasındayım artık aç dlss 4 takır takır 250-300 fps oyununu oyna ultra ayarlarda

hangi ekran kartı acaba sizdeki

5 yıl rx 570 kullandım illet ettim wattmanlar çökmeler kuzende de rx6600 vardı o da benzer sorunlar yaşadı 5000 tl pahalı olsun nvdia olsun kafasındayım artık aç dlss 4 takır takır 250-300 fps oyununu oyna ultra ayarlarda
570kullanan tanıdığım var bayadır kullanıyor halen sağlam bu biraz da şans işi yine de araştırmaya devam edeceğim

2 aydır 1 hata almadım oyunlarda yağ gibi akıyor.Ayrıca fsr 4 çok iyi çalışıyor.Şuanki karta bakmak lazım eskiye değil

Bendeki kart rx6600.
Sonuna kadar katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,333
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri