Hangi sistemi almalıyım ?

Reaksiyon skoru
45
Bütçe
75000
2 sistem arasında kaldım hangisini almalıyım.
https://www.gaming.gen.tr/urun/7361...32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#cr_qna (PSU kalitesi düşündürüyor ileriki zamanlarda değiştirmem biraz zor)
1764359091635.webp

diğeri ise bu 75k ya denk geliyor. Bu sistemi hemen şu an sipariş verebilirim fakat XFX Swift Radeon nasıldır bilemiyorum kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Daha iyi önerileriniz varsa link atabilirsiniz.

iş bankası kartı olduğu için itopya 4 taksit olayını değerlendirdim hocam daha demin aynı sistemi aldım

iş bankası kartı olduğu için itopya 4 taksit olayını değerlendirdim hocam daha demin aynı sistemi aldım
Evet tek düşündüren kısmı xfx ekran kartı hakkında pek bir bilgim yok iyi mi acaba bu modeli ?

Evet tek düşündüren kısmı xfx ekran kartı hakkında pek bir bilgim yok iyi mi acaba bu modeli ?
benim de öyle oldu ama hocam 9070 xt 9070 xt dir internette bir kaç videosunu izledim genel olarak malzeme kalitesi ve yapısı güzel sıcaklıkta 60 derece ortalama ve sessiz olarak tanımlamışlar

benim de öyle oldu ama hocam 9070 xt 9070 xt dir internette bir kaç videosunu izledim genel olarak malzeme kalitesi ve yapısı güzel sıcaklıkta 60 derece ortalama ve sessiz olarak tanımlamışlar
aldığın sistem benimkiyle tamamen aynı mı yoksa değişen bir şey var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,302
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri