Yardım 9070XT için kablom eksik!

AlphaW

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar, bir arkadaşımın ağzından yazıyorum. Ekran kartı ASUS PRİME 9070XT olan bir sistemde MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ Gold PSU kullanıyorum. PSU içerisinden 2 tane pcie kablosu çıkıyor ama ekran kartında 3 adet giriş var. Bir süredir 2 pcie kablosu ile kullanıyorum (1 tam + 2 ve 2. diğer başı).

Böyle kullanmaya devam mı edeyim yoksa yeni kablo mu alayım? Yeni kablo alınması gerekiyorsa nereden bulabilirim? Dandik bir kablo alıp ekran kartını yakmaktan korkuyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

sıkıntı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten 3tane 8pin çıkışlı psu bulmak zor

foto atsana bi

Fazlasına ihtiyaç yok. Eski 8 pin bağlantılı kablolar yeterince dayanıklı oluyor.
Yeni tip 16Pinli bağlantıların erime riski yüksek.

Eskiden herkes tek kablo üzerinden 8+8 pin kullanıyordu. Sorun yok yani

Msi ya yazar mısın gönderiyorsun en son değiştiyse buraya da bildir arkadaşlar faydalansın

Msi ya yazar mısın gönderiyorsun en son değiştiyse buraya da bildir arkadaşlar faydalansın
Modüler güç kaynaklarında 2 adet GPU kablosu çıkıyor hepsinde ama Tek kabloda 2 adet 8 Pin kafası oluyor.\
Yani toplamda 4 adet 8 pin bağlantı

Ekran kartının üzerinde 4 adet 8 pin bağlantısı olsa bile onuda besler. Hesaplanmış bir şey. Kablo kaliteli oluyor genelde.

12vhwpr den çıkış veren kablo gönderiyordu knka
Modüler güç kaynaklarında 2 adet GPU kablosu çıkıyor hepsinde ama Tek kabloda 2 adet 8 Pin kafası oluyor.\
Yani toplamda 4 adet 8 pin bağlantı

Ekran kartının üzerinde 4 adet 8 pin bağlantısı olsa bile onuda besler. Hesaplanmış bir şey. Kablo kaliteli oluyor genelde.

https://tr.msi.com/Promotion/fully-equipped-for-your-build hangi modelleri kapsadığını bilmiyorum bakarsın son 4 gün kalmış stoklar bitmediyse

Merhabalar, bir arkadaşımın ağzından yazıyorum. Ekran kartı ASUS PRİME 9070XT olan bir sistemde MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ Gold PSU kullanıyorum. PSU içerisinden 2 tane pcie kablosu çıkıyor ama ekran kartında 3 adet giriş var. Bir süredir 2 pcie kablosu ile kullanıyorum (1 tam + 2 ve 2. diğer başı).

Böyle kullanmaya devam mı edeyim yoksa yeni kablo mu alayım? Yeni kablo alınması gerekiyorsa nereden bulabilirim? Dandik bir kablo alıp ekran kartını yakmaktan korkuyorum.

2 tane 6+2 kablo takman lazım sorun çıkmıyor merak etme

Uygun MSI ürünleri: MSI MPG A1250GS PCIE5, MSI MPG A1000GS PCIE5 yani sana göndermezler

boyle kullanırken kart kac wat cekıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,524
Üyeler
190,590
Son üye
katsuumii
Geri