90mbps yerine 30mbps alıyorum YARDIM

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
Türkler kullanıyorum 100mps bina 80mps destekliyor 80 alsam razıyım 15 25 arası acayip dalgalanıyor bundan önce Superonline vardı 22mps di ama sabitti zerre dalgalanma yoktu yapmam gereken bir ayar vs varsa
Koskoca forumda bilen yokmu Allah aşkına

Türkler kullanıyorum 100mps bina 80mps destekliyor 80 alsam razıyım 15 25 arası acayip dalgalanıyor bundan önce Superonline vardı 22mps di ama sabitti zerre dalgalanma yoktu yapmam gereken bir ayar vs varsa
Modem değerlerinizi atar mısınız?

Modem değerlerini atar mısınız? Kullandığınız modemin modeli ve Wi-Fi kartlarınız ya da telefon ya da tabletleriniz vs. hakkında bilgi verir misiniz?

Modem değerlerini atar mısınız? Kullandığınız modemin modeli ve Wi-Fi kartlarınız ya da telefon ya da tabletleriniz vs. hakkında bilgi verir misiniz?
Şayet bu hızı telefon yada tablet yada notebook ile almayı 5ghz olmayan bir modem ile deniyorsa zaten alamaz.

Önce modem 5ghz olacak. Sonra telefon, tablet yada notebook buna uyumlu olacak.

Kablolu alıyor isen ethernet kartını yada kabloyu kontrol et. (Driverlar güncel mi?)

Ekler

• IMG_20230131_221857.jpg
    IMG_20230131_221857.jpg
    291.3 KB · Hit: 68
Benim de 81mbps almam lazım fakat 35mbps üstünü göremiyorum. Turknet'den kontrole gelen arkadaş kutudan daireye gelen kablonun eski olduğunu söyledi. Yeni kablo ile test edip değiştireceğiz. Belki sizde de benzer durum söz konusu olabilir.

Şayet bu hızı telefon yada tablet yada notebook ile almayı 5ghz olmayan bir modem ile deniyorsa zaten alamaz.

Önce modem 5ghz olacak. Sonra telefon, tablet yada notebook buna uyumlu olacak.

Kablolu alıyor isen ethernet kartını yada kabloyu kontrol et. (Driverlar güncel mi?)
Modem çift kanal değil

O zaman kablosuz da 40mb üstünü alamazsın.
2.4ghz ile alacağın maksimum o dur.

Mecbur 5ghz bir modem almalısın.
Ama geçen bi 50 60 Aras aldım bi kaç gün sonra 30 a düştü bende ayarları kurcalarken bant genişliğini otomotikten 40mhz ye çektik test yaptım 50 60 Lara çıktı yine ama 2 dk sonra internet kesildi modemi resetlemek zorunda kaldım :) birde anlamadığım 40 üzeri alamazsam 60 ı o ara nasıl aldı

Kanal ayarı
Ve bant genişliği ile yükselir ama bi nebze
20/40hz

Siz madem 90mb bağlantınız var ve wifi ile kullanıyorsunuz 5ghz modem alacaksınız!... 🙈

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,654
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri