Neler Yeni

93.000₺ bütçe ile mining işine gireceğim

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
20 tane bot kurup almanızı doğru bulmuyorum. O kadar insan bunun için bekliyor ; Site çöküyor insanlar yüzlerce binlerce kez sayfayı yeniliyor siteye girmek için, diyelim siteye girdiler hızlı bir şekilde kart bilgilerini girmeye çalışıyorlar. Neden! Evde hapis kaldıkları bu dönemde oyun oynarak vakit geçirmek için. Bazı insanlarda kâr edebilmek için alıyor. Bu yüzden o kadar kişinin hayalleri suya düşüyor.
Mining yapmıyorum bende oyuncuyum.Fakat bu şekilde düşünmenize anlam veremiyorum.

whiterose

80+ Bronze
olm niye söylüyosunuz nvidianın 3060ı mining için yapmadığını :D bırakın alsın da görsün

mrcrack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem KİRAZ
gtx 1060 6 gb ne kadar üretiyor günlük? bilgisi olan var mı

Simero1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda
3060 hani miting olarak leş kazım gücü olacak diyorlar

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
Merhaba, elimdeki küçük çaplı yatırımım ile mining işine girmeye net karar verdim.
80.000₺ ile ekran kartı, kalanı ile de gerekli parçaları almayı düşünüyorum.

RTX 3060 4.000₺ civarı gelirse -gerekirse bot kurup- 20 adet almayı planlıyorum.

Bu işin kazancı düşerse -ki düşeceğe pek benzemiyor- elimdeki kartları bir şekilde satıp zararımı az da olsa karşılarım diye düşünüyorum.

Başlamadan bu tarz şeyleri düşünmeye pek gerek yok, bu işe girmekte kararlıyım ve RTX 3060'ı bu iş için uygun gördüm. Sizce 80.000 ile ekran kartı, kalanı 13.000 ile de kalan araç gereçleri temin edebilir miyim? (evimde yeterli alan mevcut, teras katım gayet iyi hava alıyor.)
Şimdiden önerilerinizi bekliyorum.
(Hash Rate kısıtlaması bir engel değil 29 MH/S bu iş için yeterli)
3060 da nvida bilerek kazım gücünü düşürdü çok büyük hata yaparsınız

Deluxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
3060 da nvida bilerek kazım gücünü düşürdü çok büyük hata yaparsınız
Bu konuda haklısınız ama bu kartlar için yazılım aldatması yapıldığı söylenmektedir. Ayrıca bu konuda farklı çözümler çıkarılmış bile. Eğer öyle bir durum söz konusu olursa şu anki stok eksikliğine göre o kartların fiyatlarının da azımsanmayacak rakamlara ulaşması an meselesidir. Mevcut piyasaya göre bunu kabul etmemiz gerekir.

Sonuçta arkadaş yatırım yapmayı planlıyor. Doğru söylemek gerekirse onun tarafından da bakmak daha doğru olacaktır. Sözünü etmiş olduğu yatırımın ikinci el kartlar alarak heba olma durumu daha vahimdir. En azından geri dönüşüm olarak sıfır kartları elden çıkarması daha kolay olacaktır.

Buradaki yorumlara bakacak olursak

Oyuncu arkadaşlar bekliyorlar ki stoklar düzelip gelsin ucuz ekran kartlarını alalım. Diğer taraftan minnig yapan arkadaşlar da bir an önce daha da fiyatlar yükselmeden bu kartları elde edelim. Burada da asıl kaymağı yine kart üreticileri yiyor. Kart üreticilerinin yaptığı şey aslında her iki kesimini de düşünüyor görünüp malı götürme peşindeler.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bu konuda haklısınız ama bu kartlar için yazılım aldatması yapıldığı söylenmektedir. Ayrıca bu konuda farklı çözümler çıkarılmış bile. Eğer öyle bir durum söz konusu olursa şu anki stok eksikliğine göre o kartların fiyatlarının da azımsanmayacak rakamlara ulaşması an meselesidir. Mevcut piyasaya göre bunu kabul etmemiz gerekir.

Sonuçta arkadaş yatırım yapmayı planlıyor. Doğru söylemek gerekirse onun tarafından da bakmak daha doğru olacaktır. Sözünü etmiş olduğu yatırımın ikinci el kartlar alarak heba olma durumu daha vahimdir. En azından geri dönüşüm olarak sıfır kartları elden çıkarması daha kolay olacaktır.

Buradaki yorumlara bakacak olursak

Oyuncu arkadaşlar bekliyorlar ki stoklar düzelip gelsin ucuz ekran kartlarını alalım. Diğer taraftan minnig yapan arkadaşlar da bir an önce daha da fiyatlar yükselmeden bu kartları elde edelim. Burada da asıl kaymağı yine kart üreticileri yiyor. Kart üreticilerinin yaptığı şey aslında her iki kesimini de düşünüyor görünüp malı götürme peşindeler.
Himm biraz doğru biraz yanliş oyunculari düsünmüyo olabilir ama bu kartlara nvidia 2 yil garanti veriyo miningciler 7/24 bu kartlari caliştirdiginda kartlar haliyle bozuluyo nvidia mining oldugunu bilse bile değistirmek zorunda kaliyo oyunculari düsünmesede her halukarda mining e özel ekran karti çikarip normal ekran kartlarinada donanimsal çözüm bulmasi lazim.

Deluxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
Yani burada demem o ki kart üreticileri birisine yeşil ışık yakarken diğerini de aslında ihmal etmiyor. Her ikisini de aynı dengede tutarak kendi kazancının katlanarak gitmesinin derdinde. Arkadaş elbette kendi kararını verecektir. Eğer ki 3060 kartları full kazım için çözümlenirse ki öyle görünüyor şu anki mevcut fiyatlarında da olmayacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Meriç
Nvidia miner lara özel ekran kartı çıkarıyor onu al reis, gaming ekran kartları da bize kalsın aldığın kartlar da senin için daha verimli olsun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes
Merhaba, elimdeki küçük çaplı yatırımım ile mining işine girmeye net karar verdim.
80.000₺ ile ekran kartı, kalanı ile de gerekli parçaları almayı düşünüyorum.

RTX 3060 4.000₺ civarı gelirse -gerekirse bot kurup- 20 adet almayı planlıyorum.

Bu işin kazancı düşerse -ki düşeceğe pek benzemiyor- elimdeki kartları bir şekilde satıp zararımı az da olsa karşılarım diye düşünüyorum.

Başlamadan bu tarz şeyleri düşünmeye pek gerek yok, bu işe girmekte kararlıyım ve RTX 3060'ı bu iş için uygun gördüm. Sizce 80.000 ile ekran kartı, kalanı 13.000 ile de kalan araç gereçleri temin edebilir miyim? (evimde yeterli alan mevcut, teras katım gayet iyi hava alıyor.)
Şimdiden önerilerinizi bekliyorum.
(Hash Rate kısıtlaması bir engel değil 29 MH/S bu iş için yeterli)
Reis yapma.Ben zamınnda kendi sistemimin kasasını 12k ya getirdim.Şu anda ekran kartı çok az olduğundan kasa 18k olmuş. Ayrıca aklında bulunsun 3060ların mining'i kısıldı diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis yapma.Ben zamınnda kendi sistemimin kasasını 12k ya getirdim.Şu anda ekran kartı çok az olduğundan kasa 18k olmuş. Ayrıca aklında bulunsun 3060ların mining'i kısıldı diye biliyorum.
merak eden olursa diye kasanın linki bu;

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,939
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom