Bu bütçede herkese öneririm. Bu paraya daha donanımlı ve kalitelisi yoktur.Ortamdan kaynaklı yankılanma oluyor bu yüzden sessiz ya da sesi az klavye bakıyorum. Yurt dışından alamam.
2.el mi diğer satıcılar 1.400 1.200 koymuş?Bu bütçede herkese öneririm. Bu paraya daha donanımlı ve kalitelisi yoktur.
Altec Lansing ALGK8614GR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Altec Lansing ALGK8614GR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Altec Lansing ALGK8614GR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sıfır hocam2.el mi diğer satıcılar 1.400 1.200 koymuş?
Tamam teşekkürler.sıfır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
yurt dışında dolar olarak çok daha fazlaydı yurt dışı fiyatını TL'ye çevirirsek 3-4k civari bir şey yapıyordu. TRde daha ucuz nedenini bilmiyorum ama
sessiz mekanik klavye diye bir şey malesef yok. sessiz dediğimiz red switchler bile tuşun dip sesinde tak diye ses çıkarıyor. ama çözümü şu şekilde klavye marka model vermeyeceğim ama klavye satın aldıktan sonra ''Klavye O Ring'' denilen slikonu her tuşun dibine taktığınızda red switch inanılmaz düzeyde ultra sessiz bir klavyeye dönüşüyor.Ortamdan kaynaklı yankılanma oluyor bu yüzden sessiz ya da sesi az klavye bakıyorum. Yurt dışından alamam.