Neler Yeni

Öneri Kablosuz Mekanik %75 Klavye Önerisi

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Semih
Sea salt daha farklı gibi hocam fotoya göre galiba o değil
Sea Salt Switch v2 hocam.

Şu an elimdeki klavyeyi iade edip Epomaker'dan Aula F75 almayı düşünüyorum, siyah olanı çok hoşuma gitti. 2 klavye arasından hangisini önerirsiniz böyle bir aksiyona girmeye gerek var mı?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Sea Salt Switch v2 hocam.

Şu an elimdeki klavyeyi iade edip Epomaker'dan Aula F75 almayı düşünüyorum, siyah olanı çok hoşuma gitti. 2 klavye arasından hangisini önerirsiniz böyle bir aksiyona girmeye gerek var mı?
Hocam iade edebiliyorsaniz siz bilirsiniz ama siyah renginden ziyade beyaz leobog reaper olan daha iyi diye biliyorum. @freygasm siz ne dersiniz hocam arkadaş daha sessiz bir klavye istiyormuş ben switchlerini değiştirebilirsin dedim arkadaşta sea salt V2 varmış o da elimdeki klavyeyi iade edip aula f75 alsam daha iyi olur mu diyor.

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Semih
Hocam iade edebiliyorsaniz siz bilirsiniz ama siyah renginden ziyade beyaz leobog reaper olan daha iyi diye biliyorum. @freygasm siz ne dersiniz hocam arkadaş daha sessiz bir klavye istiyormuş ben switchlerini değiştirebilirsin dedim arkadaşta sea salt V2 varmış o da elimdeki klavyeyi iade edip aula f75 alsam daha iyi olur mu diyor.
Daha sessiz denemez aslında tam olarak, şu an elimdeki Ajazz'ın sesi fena değil hoşuma gitti denebilir ama tuşlar yamuk hatta bazı tuşların yükseklikleri bile biraz da olsa farklı. Ucuza alıp pahalıdan sattıkları klavyeyi bir de böyle göndermeleri biraz canımı sıktı. Yeni nesil klavyeler konusunda da biraz bilgisizim açıkçası, belki de böyle durumlar normal karşılanıyordur bilemiyorum. Elimde Corsair K68 Red Switch var, ben teknoloji olarak en son burada kaldım. :)

Şu an Ajazz'ı iade edip Epomaker'dan Aula F75 alma konusunda kararsızım, black side-printed modeli hoşuma gitti, şu an elimdeki klavye gibi. @freygasm siz yetkili bir abiymişsiniz, öneriniz ne olur? :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,918
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom