- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sea Salt olması lazım.Çözüm olur hocamda sizin normal switchiniz neydi acaba ?
Sea Salt olması lazım.Çözüm olur hocamda sizin normal switchiniz neydi acaba ?
Sea salt daha farklı gibi hocam fotoya göre galiba o değilSea Salt olması lazım.
Sea Salt Switch v2 hocam.Sea salt daha farklı gibi hocam fotoya göre galiba o değil
Hocam iade edebiliyorsaniz siz bilirsiniz ama siyah renginden ziyade beyaz leobog reaper olan daha iyi diye biliyorum. @freygasm siz ne dersiniz hocam arkadaş daha sessiz bir klavye istiyormuş ben switchlerini değiştirebilirsin dedim arkadaşta sea salt V2 varmış o da elimdeki klavyeyi iade edip aula f75 alsam daha iyi olur mu diyor.Sea Salt Switch v2 hocam.
Şu an elimdeki klavyeyi iade edip Epomaker'dan Aula F75 almayı düşünüyorum, siyah olanı çok hoşuma gitti. 2 klavye arasından hangisini önerirsiniz böyle bir aksiyona girmeye gerek var mı?
Daha sessiz denemez aslında tam olarak, şu an elimdeki Ajazz'ın sesi fena değil hoşuma gitti denebilir ama tuşlar yamuk hatta bazı tuşların yükseklikleri bile biraz da olsa farklı. Ucuza alıp pahalıdan sattıkları klavyeyi bir de böyle göndermeleri biraz canımı sıktı. Yeni nesil klavyeler konusunda da biraz bilgisizim açıkçası, belki de böyle durumlar normal karşılanıyordur bilemiyorum. Elimde Corsair K68 Red Switch var, ben teknoloji olarak en son burada kaldım.Hocam iade edebiliyorsaniz siz bilirsiniz ama siyah renginden ziyade beyaz leobog reaper olan daha iyi diye biliyorum. @freygasm siz ne dersiniz hocam arkadaş daha sessiz bir klavye istiyormuş ben switchlerini değiştirebilirsin dedim arkadaşta sea salt V2 varmış o da elimdeki klavyeyi iade edip aula f75 alsam daha iyi olur mu diyor.
Konudan dönmeyince kendisine özel mesaj attım. Beklemedeyim.Hocam iade edebiliyorsaniz siz bilirsiniz ama siyah renginden ziyade beyaz leobog reaper olan daha iyi diye biliyorum. @freygasm siz ne dersiniz hocam arkadaş daha sessiz bir klavye istiyormuş ben switchlerini değiştirebilirsin dedim arkadaşta sea salt V2 varmış o da elimdeki klavyeyi iade edip aula f75 alsam daha iyi olur mu diyor.