96.000TL YE 5080li bu sistem Alınır mı?

hocan sistemin toplam fiyati ne kadar ediyor suan telefondayim bilgisayara erisimimnyok fiyati toplamak zor oliyorda
Parçalar kısmında attığım toplam 89.500 tl civarı hocam , alta eklediğim parçalarda ekran kartı modelini de beyaz seçtiğim için 6000 tl fiyat farkı oluyor. Kartı beyaz alıp almamak sana kalmış.

Parçalar kısmında attığım toplam 89.500 tl civarı hocam , alta eklediğim parçalarda ekran kartı modelini de beyaz seçtiğim için 6000 tl fiyat farkı oluyor. Kartı beyaz alıp almamak sana kalmış.
yok hocam toplarsam siyah toplarim ama kendim pc toplamayi bilmedigim icin pek tercih etmek istemiyorum ama kolaysa yaparim tabii ki

yok hocam toplarsam siyah toplarim ama kendim pc toplamayi bilmedigim icin pek tercih etmek istemiyorum ama kolaysa yaparim tabii ki
Hocam toplamak o kadar zor değil ki , bir kere vakit ayırıp toplasan her şeyini kendin çözebilirsin. Ama yok çekiniyorum dersen , profesyonel toplayan servisler var , ücreti karşılığında verip toplattırabilirsin. Orası en kolay kısmı kafana takma. Arada ki parça farkı boy ölçüşemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,099
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri