Neler Yeni

Çözüldü✓ 960gb-1tb ssd tavsiyesi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada bende 480gb lık apacer panther as340 ssd var ama malum 480 artık yetmiyor ve sistemimi yükseltiyorum ssd de alacağım bunu gördüm bu nasıl ssd sizin önerdiğiniz varsada öneriye açığım taksitle alacağım zaten nakit vermeyeceğim biraz pahalıda tavsiye verebilirsiniz o yüzden

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu kullanıyorum 4K Ultra oyunculukta takılma , kaplama yüklerken zorlanma veya gecikme yaşamadım. Online oyunlar da buna dahil. Son derece memnunum . Markasına değil fiyatına bakarak almıştım iyi ki aldım
teşekkür ederim nekadar süredir kullanıyorsun ve benim aldığım kart rx6600xt işlemci ve anakart alamadım onlarıda tamamlayacağım ay başı birde ssd almam yeterli zaten

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,190
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
teşekkür ederim nekadar süredir kullanıyorsun ve benim aldığım kart rx6600xt işlemci ve anakart alamadım onlarıda tamamlayacağım ay başı birde ssd almam yeterli zaten

Yaklaşık oldu 5-6 ay . Hala sorunsuz çalışıyor. Tüm sistemim bu SSDye kurulu 2. bir SSD alırsam yine bu markayı alıcam 1500 TL'ye GEN3 M2 SSD 1TB gayet iyi bence. Şu yüzden önerdim. Acer alabilecek biri MLD markasına da eminim bakar. ACER hiç bu konuda piyasaya hakim marka değil , laptoplarında bile WD kullanıyorlar kendi SSDlerini görmedim :D Yine de kefil olmayı sevmem bir şey olursa benden bilinir . Benimki deneyim yoksa gerisi sana ait :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak üsttekini öneren biri daha var. Ben cidden 4K sistemimi bu SSDye emanet ettim sıfır sıkıntı. 6 aylık süreçte hala sorunsuz. 10. ay 15. ay sorun çıkarsa sorumlusu değilim tabii hahaha

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
var dediğim gibi taksitle alabileceğim için arttırırım teşekkür ederim

Yaklaşık oldu 5-6 ay . Hala sorunsuz çalışıyor. Tüm sistemim bu SSDye kurulu 2. bir SSD alırsam yine bu markayı alıcam 1500 TL'ye GEN3 M2 SSD 1TB gayet iyi bence. Şu yüzden önerdim. Acer alabilecek biri MLD markasına da eminim bakar. ACER hiç bu konuda piyasaya hakim marka değil , laptoplarında bile WD kullanıyorlar kendi SSDlerini görmedim :D Yine de kefil olmayı sevmem bir şey olursa benden bilinir . Benimki deneyim yoksa gerisi sana ait :D

Bak üsttekini öneren biri daha var. Ben cidden 4K sistemimi bu SSDye emanet ettim sıfır sıkıntı. 6 aylık süreçte hala sorunsuz. 10. ay 15. ay sorun çıkarsa sorumlusu değilim tabii hahaha
acer genelde bilinen marka olduğu için attım ve bütçeyi arttırabilirim taksitle alacağım için sorun teşkil etmeyecek teşekkür ederim tekrardan ve estağfurullah :D

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
var dediğim gibi taksitle alabileceğim için arttırırım teşekkür ederim

acer genelde bilinen marka olduğu için attım ve bütçeyi arttırabilirim taksitle alacağım için sorun teşkil etmeyecek teşekkür ederim tekrardan ve estağfurullah :D

Toshiba da çok bilindik marka ama Kioxia'yı kötüleyen sayısı övenden çok :rolleyes:

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Toshiba da çok bilindik marka ama Kioxia'yı kötüleyen sayısı övenden çok :rolleyes:
:D doğru diyorsun iyiki buraya sormadan hiçbirşey almıyorum :D şuan elimde bulunan ssd yide buradan tavsiye ile almıştım memnunum 1 seneyi geçti hızı felan yerinde hala o yüzden size buradaki insanlara güvenim tam siz ne derseniz o benim için :)

Top Bottom