Sanal açmak yerine sadece ris acmami mi oneriyorsun? Amacım performans değil kalite2k da oynasan sanal açmadan zaten daha iyi performans alirdin
2k monitörden niye 4k açmaya çalışıyorsun zaten kalite olarak 2k zaten sana yetiyorSanal açmak yerine sadece ris acmami mi oneriyorsun? Amacım performans değil kalite
doku kalitesini belirgin şekilde arttırdığını söylüyorlar hep forumlarda2k monitörden niye 4k açmaya çalışıyorsun zaten kalite olarak 2k zaten sana yetiyor
stabil olarak 2k da oyna.kullan sanal manal girme hiç
9070xt nasıl hocam 2k ultra ayarlardamonitör 1440p sanal çözünürlük ile 4kya çıkardım ris diye birsey gördüm radeon image sharpening bunu açtım ve yüzde 30da tuttum ekstra fsr 3 kalite de açık en iyi grafik ayarları için başka oneru varmi
Hocam bana göre 2knın üzerinde zaten işlemci fsr 3 açıp 4k da 60fpse yakın aliyorum9070xt nasıl hocam 2k ultra ayarlarda
1080p de 2k ya çekiyorsan artırır fakat 2k dan 4k ya çok artırmaz sanal çözünürlük.doku kalitesini belirgin şekilde arttırdığını söylüyorlar hep forumlarda
Radeon image sharpening mi açayım sadece o zaman1080p de 2k ya çekiyorsan artırır fakat 2k dan 4k ya çok artırmaz sanal çözünürlük.
aynen öyle yap.Radeon image sharpening mi açayım sadece o zaman