Neler Yeni

9700x için sıvı soğutma önerisi

Reaksiyon skoru
22
Anakart MSI 670e ekran kartı 5070ti aldim işlemci olarak 9700x Alicam bunun yanına sıvı soğutma önerisi verebilirmisiniz kasam h9flow

Bütçeyi söylemeyi unutmuşum 4.000 TL'ye kadar bütçem var Lian li ve deepcool tarafında alınabilecek varmı ve çoğu kişi arcticde önermekte

Bütçeyi söylemeyi unutmuşum 4.000 TL'ye kadar bütçem var Lian li ve deepcool tarafında alınabilecek varmı ve çoğu kişi arcticde önermekte
fp açısından arkadaşın attığı enermax modeli çok iyi. Ama arctic 360mm sıvı soğutucular çok iyi soğutuyor bütçe çıkarsa onlara da bakabilirsin

Thermalright herhangi bir model var mı zorlarsam 5ede çıkarım
termalright değil ama 5e çıkarsan çok iyi soğutucudur

Anakart MSI 670e ekran kartı 5070ti aldim işlemci olarak 9700x Alicam bunun yanına sıvı soğutma önerisi verebilirmisiniz kasam h9flow
çok ısınan bir işlemci değil diye biliyorum 9000 serisi çok kaliteli bir kule tipi işinizi görecektir diye düşünüyorum

2k çözünürlükte oynayacağım genelde dediğiniz kule tipide mantıklı olabilir işlemciye yük binmeyecegi için haftaya incehesap indirimi kovalayacağım şuan askerdeyim bakalım zaman var ve acelem yok çok teşekkür ederim önerileriniz için kasa nxzt olduğu için onun sıvılara bakayım dedim gereksiz pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,589
Üyeler
173,215
Son üye
emko
Geri