site güvenilir miEvo Plus çünkü daha iyi.
![]()
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.969,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güvenilir.site güvenilir mi
var bütçe 1k plus almayı düşünüyorumÇünkü hızı ve IOPS değerleri çok daha iyi.
Evo 370K ve 450K IOPS değerine sahip.
Evo Plus ise 550K ve 480K IOPS değerine sahip.
Çok daha iyi, bütçe varsa PLUS alın.
şöyle bir şey var doğru oyunda felan etkisi yok amabence o diyata 1tb sata ssdler tercih edilmeli çünkü sizin gibi sıradan kullanıcılar için asla fark edemiyeceksiniz aradaki farkı ( render , çizim vs vs ) yapmıyorsanız büyük ihtimal sadece oyun ve günlük kullanıcaksınız
bende yazılımcıyım dostum C++ Qt , C++ GTK+ dan tut python vs vs hepsiyle çalışıyorum ama cidden gerek olmuyor ama tercih senin ben nacizane tavsiyem budur çünkü büyük dosya max 1gb olsun m2 ssd bunu 0.5 saniyede okuyacak sata ise 1 saniyede sırf kendini tatmin etmen için almak istiyorsan al sonuçta para senin ben tavsiyem budur reisşöyle bir şey var doğru oyunda felan etkisi yok ama
ben oyun için değil program kodlama
yazılım iiçin kullanıcam ve okuma yazması 500
büyük dosyalar kullandığımda dosyayı taşımak uzun sürücek
Plus tercih ederim o kadar bütçem olsa. Hem daha üst model hemde okuma yazma hızları daha iyi.birde bütçe mak 1k m2ssd için 970 evo 500gb
970 evo plus 500gb
hangisini tercih edersiniz neden
güvenilir bi link bırakabilirmisiniz
reis ben şöyle düşünüyordum tavsiyen benin için önemlibende yazılımcıyım dostum C++ Qt , C++ GTK+ dan tut python vs vs hepsiyle çalışıyorum ama cidden gerek olmuyor ama tercih senin ben nacizane tavsiyem budur çünkü büyük dosya max 1gb olsun m2 ssd bunu 0.5 saniyede okuyacak sata ise 1 saniyede sırf kendini tatmin etmen için almak istiyorsan al sonuçta para senin ben tavsiyem budur reis