Var. Soğutuculu alsam takılır mı?Anakartta soğutma yoksa soğutuculu alınabilir.
Maalesef öneri alamıyorum çünkü hazır sistem içindeki seçenekler bunlar. Ikisinden biri olacak.Düşünürseniz belki; https://www.gaming.gen.tr/urun/2152...kuma-7300mb-yazma-6000mb-m-2-ssd-sfyrs-1000g/
Top modellerden birisi kc3000 ile
Destekliyor. Soğutuculu alsak olur mu? Çok mu gereksizAnakartta soğutucu bloğu olan yer 2280 destekliyorsa soğutuculu 980 Pro almaya gerek yok.
Fiyat aynıysa soğutuculu olanı al, sökersin soğutucu bloğunu. Elbet bir gün lazım olur.Maalesef öneri alamıyorum çünkü hazır sistem içindeki seçenekler bunlar. Ikisinden biri olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Destekliyor. Soğutuculu alsak olur mu? Çok mu gereksiz
400 tl oynuyor. O zaman sogutucusuza dönüyorumFiyat aynıysa soğutuculu olanı al, sökersin soğutucu bloğunu. Elbet bir gün lazım olur.
Ama zannetmiyorum aynı fiyat olduğunu, evet çok gereksiz olur fiyat farkı varsa.
Hooey maşallah. Soğutucusuz al geç, anakartta var zaten.400 TL oynuyor. O zaman sogutucusuza dönüyorum
TeşekkürlerHooey maşallah. Soğutucusuz al geç, anakartta var zaten.
Soğutucusuz alın anakartta var zaten gereksiz yere fazla para vermeyiniz.Maalesef öneri alamıyorum çünkü hazır sistem içindeki seçenekler bunlar. Ikisinden biri olacak.
Ben de tam 990 pro diyecektim :/Maalesef öneri alamıyorum çünkü hazır sistem içindeki seçenekler bunlar. Ikisinden biri olacak.
Öyle yapıcam teşekkürlerSoğutucusuz alın anakartta var zaten gereksiz yere fazla para vermeyiniz.
Olmasın diyorlarBen de tam 990 pro diyecektim :/
O zaman soğutuculu olsun.