Yardım 9800X3D (1080p) için soğutucu önerisi

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,403
Arkadaşlar monitörüm 1080P. CS2 ağırlıklı fakat A++ oyunlar da sıklıkla oynuyorum. Bu yüzden yük genelde işlemciye biniyor. Bütçe sınırsız, hava soğutma önceliğim. Ses az olsun, soğutması iyi olan bir soğutucu arıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar monitörüm 1080P. CS2 ağırlıklı fakat A++ oyunlar da sıklıkla oynuyorum. Bu yüzden yük genelde işlemciye biniyor. Bütçe sınırsız, hava soğutma önceliğim. Ses az olsun, soğutması iyi olan bir soğutucu arıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
kaliteli fanlı bir 280mm yada 360 mm sıvı soğutma alman iyi olur para önemli değilse
bu baya sessiz çalışıyor ve üst seviye daha ucuza bulabilirsin

Hava soğutma olarak phantom spirit alabilirsin gaminggenden bende kullanıyordum 9800x3d ile sorun yaşamadım

Görünüşe önem veriyorsanızda thermalright frozen warframe öneririm lcd ekranlı

phantom spirit kullanıyorum 9800x3d için fazlasıyla soğukta çalışıyor her oyunda.

Sen sıvı soğutma almamış mıydın hocam? O noldu?

Bende 1080p oynuyorum, hava almamani tavsiye ederim. Arctif lf 3 320/420mm pro versiyon alabilirsin.

Sen sıvı soğutma almamış mıydın hocam? O noldu?
Hocam şu an sorun var sıvı soğutucuda.

Geri