Neler Yeni

Yardım 9800X3D altındaki nokta nedir, ürün hasarlı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Arkadaşlar işlemcimin altında işaretlediğim yerde ufak siyah nokta çiziğe benzer gibi bir şey var. Fotoğrafı internetten aldım zira kamera ile çekilmeyi bırakın gözle dahi çok zor görülüyor. Üflemeyi ve peçete ile silmeyi denedim ama ürünün kendisinde var muhtemelen. Kullanımında veya OCCT AWX2 15 dakikalık stres testinde dahi bir problem görünmüyor. Bu her üründe var mı yoksa da ileride başıma dert açar mı?

Ekler

• indir.jpg
    indir.jpg
    149.7 KB · Hit: 47

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Melih Baygör
işlemci pinlerinin spesifik görevleri olabiliyor, bazısının da görevi olmayabiliyor. Bu sebeple pinlerin görevlerini gösterir grafik üzerinden ilerleyebilirsin. sorun olmayabilir ancak belki de henüz kullanmadığın belki de kullanmayacağın bir göreve atanmış olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci pinlerinin spesifik görevleri olabiliyor, bazısının da görevi olmayabiliyor. Bu sebeple pinlerin görevlerini gösterir grafik üzerinden ilerleyebilirsin. sorun olmayabilir ancak belki de henüz kullanmadığın belki de kullanmayacağın bir göreve atanmış olabilir.
IMG_2872.jpg

Sorunun MSI anakartlarının işlemciyi çok sıktığından kaynaklandığını düşünüyorum.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Melih Baygör
x870 tomahawk kartlarda temas problemi ve buna bağlı elektriksel hataların olduğunu okumuştum ancak onaylanmış bir durum yok. kullanıcı hatası da vardı o durumda çünkü

Top Bottom