Neler Yeni

Çözüldü✓ 9800x3d için sıvı soğutma önerisi

zellwade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Avcı
Lianli Galahad II Trinity Sl-Inf 360 modelini kullanmaktayım. Çok ucuza bulmuştum r5 5600 ile kullanıyorum sonradan upgrade yapmak için almıştım. Sorum şu ki 9800x3d için yeterli olacak mıdır? Olmayacak ise ne almamı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Yeter hocam bence. Bende yeni sistem topluyorum beyaz bende de arctic 420 var. İşlemci ram eksik bide ekran kartı

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU
Lianli Galahad II Trinity Sl-Inf 360 modelini kullanmaktayım. Çok ucuza bulmuştum r5 5600 ile kullanıyorum sonradan upgrade yapmak için almıştım. Sorum şu ki 9800x3d için yeterli olacak mıdır? Olmayacak ise ne almamı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Yeterli olur çok ısınan bir işlemci olmayacağı söyleniyor.

zellwade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU
Yeter diyorsanız okey ya. x870e carbon wifi aldım bu konuda fikriniz nedir? Ram olarak da kararsız kaldım biraz Corsair mi alsam G.Skill mi alsam.
Alabileceğin en üst düzey anakartı almışsın. bebek gibi anakart daha ne olsun. Bende b650 carbon wifi kullanıyorum ve çok menunum. Ram olarak gskill z5 neo(Expo) cl30 6000mhz olanı tavsiye ederim. Kendi kullandığım ramim sıkıntısız devam ediyorum.

link snerjide daha uygun fiyatı var. ürün bu ama

zellwade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabileceğin en üst düzey anakartı almışsın. bebek gibi anakart daha ne olsun. Bende b650 carbon wifi kullanıyorum ve çok menunum. Ram olarak gskill z5 neo(Expo) cl30 6000mhz olanı tavsiye ederim. Kendi kullandığım ramim sıkıntısız devam ediyorum.

link snerjide daha uygun fiyatı var. ürün bu ama
Eyvallah hocam tekrardan teşekkür ederim. 4x 16 ram işine ne diyorsunuz peki sıkıntı çıkarır mı acaba QVL listesine de bakmak lazım gerçi :kekw:

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bu model kronik sorunlu sıvısı eksiliyor sürekli 3 kere garantiye gitti geldi vardı bende önceden
kronik ws biraz laf salatası yaptınız.bu ürünün kronik sorunu yok burda hem fikir olalım sizin aldıgınız üründe sorun olabilir diğer markalarda oldugu gibi fakat bu üründen 3 adet mevcut kullanıyoruz hiç bir sorun yok .siz belki de msi markasıyla karıştırdınız hahaha

zellwade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Avcı
kronik ws biraz laf salatası yaptınız.bu ürünün kronik sorunu yok burda hem fikir olalım sizin aldıgınız üründe sorun olabilir diğer markalarda oldugu gibi fakat bu üründen 3 adet mevcut kullanıyoruz hiç bir sorun yok .siz belki de msi markasıyla karıştırdınız hahaha
Yok hayır hocam 3 kere garantiye gidip geldi 3 seferde de tamir edilip aynı problem yaşanıyorsa demek ki kronik bir sorunu var veyahut garanti sürecinde gerekli özen gösterilmiyor demek oluyor. Laf salatası falan derken ağzınıza dikkat edin sağa sola sallamanız hoş değil ben yaşadığım süreci de ürünü de biliyorum şükür.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
Yok hayır hocam 3 kere garantiye gidip geldi 3 seferde de tamir edilip aynı problem yaşanıyorsa demek ki kronik bir sorunu var veyahut garanti sürecinde gerekli özen gösterilmiyor demek oluyor. Laf salatası falan derken ağzınıza dikkat edin sağa sola sallamanız hoş değil ben yaşadığım süreci de ürünü de biliyorum şükür.
siz sorun yaşadınız diye kronik mi oluyor gereksiz yanlış bilgi vermeyin. sıvı soğutma bozulduysa o bozulmuştur suyuyla sıvısıyla alakası yok yoktur .yenisini gönderilir o ürünle devam edersiniz.iyi günler

Top Bottom