9950x3d için anakart karşılaştırma

Büyük ihtimalle bios kaynaklı bir sorun çözülebilir bir şey ama uzun süredir tam olarak çözemediler diye biliyorum, adamlar düzelttik diyor başkası yine işlemci yandı diyor şuan çok sorunu kalmamıştır belki ama yine de önermem o riske gerek yok.
Anladım hocam, Asus daha mantıklı geliyordu zaten, konu açarak bende öğrenmiş oldum kronik sorunu teşekkürler :)
Kendi kullandığım anakartı öneririm. MSI X870E Tomhawk
İnceleyeceğim hocam teşekkürler, işlemci sıcaklıklarınız ne durumda boşta-oyunda-yük altında vs paylaşabilir misiniz merak ettim :)
Evet Asrock'ta bir iki tane işlemci yakma problemi olmuştu. Sonra düzelttik falan bir şeyler dediler ama adı çıktı bir kere.

Ben bunlardan birini seçerdim. msi x870 tomahawk wifi sıfır değil. Diğerleri sıfır. İsterseniz 2 bin Tl farkla sıfırını da alabilirsiniz.

Bu da karşılaştırmaları. Ne kadar doğrudur incelemedim. B850 anakartlar da işinizi görebilir, bütçenizi o yüzden sordum ama x870 serisinde bulunmak daha iyi tabi.

Teşekkür ederim hocam, mevcutta asus x570 wifi anakartım var fakat sorunlu, garantisi dolduğu için yenilemek istiyorum. Sistemim ddr4 ve masraf yapmışken ddr5 geçmek istedim :)
iş için kullanacaktır muhtemelen usb 4 lazım olur
Evet hocam. İş, oyun, bot, makro, emulator vs. her telden bir şey var. Bilgisayarı ağır kullanıyorum yani açık programları ve pencereleri kapatmıyorum genelde. Mesela şahsi olarak proje geliştiriyorum diyelim. Takıldım bir yerde. Hemen bi kafa dağıtayım lol gireyim diyorum ama arkada yine programlarım açık. Ya da yan ekranımda vmware ile açtığım sunucular açık. cpu gücü gerektiren şeyleri yoğun tempoda kullanıyorum diyebilirim. Az önce söylediklerim aklınızda canlanması için sadece bir örnek :)
Asrock dedikleri gibi kronik. Düzeltmiş olabilirler ama Asus varken alinmaz
Böyle durumda riske atmaya gerek yok gibi hocam, mevcuttaki anakartım da zaten sıkılı sayılır o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkçası
Tomahawklarda sorun yaşayanlar var Edge'de tomahawkın beyaz hali sadece.Asrock'da işlemci yakma potansiyeli var direk yakıyor demiyorum.
Bu iyi:
Çıkamazsan:
Geçen incehesapta gaming gecesinde 13K idi genelde hep geliyor ordan al
Mevcut sistemim beyaz tonlarında aslında, beyazı tercih edebilirim belki
Tomahawk'ın beyazı da var. Edge ile Tomahawk aynı özellikte kartlar mı, bilmiyorum.

Çok fazla çeşitlilik olduı, böyle olunca kafam karışıyor ya ne yapacağıma karar vermekte çok zorlanıyorum

Anladım hocam, Asus daha mantıklı geliyordu zaten, konu açarak bende öğrenmiş oldum kronik sorunu teşekkürler :)

İnceleyeceğim hocam teşekkürler, işlemci sıcaklıklarınız ne durumda boşta-oyunda-yük altında vs paylaşabilir misiniz merak ettim :)

Teşekkür ederim hocam, mevcutta asus x570 wifi anakartım var fakat sorunlu, garantisi dolduğu için yenilemek istiyorum. Sistemim ddr4 ve masraf yapmışken ddr5 geçmek istedim :)

Evet hocam. İş, oyun, bot, makro, emulator vs. her telden bir şey var. Bilgisayarı ağır kullanıyorum yani açık programları ve pencereleri kapatmıyorum genelde. Mesela şahsi olarak proje geliştiriyorum diyelim. Takıldım bir yerde. Hemen bi kafa dağıtayım lol gireyim diyorum ama arkada yine programlarım açık. Ya da yan ekranımda vmware ile açtığım sunucular açık. cpu gücü gerektiren şeyleri yoğun tempoda kullanıyorum diyebilirim. Az önce söylediklerim aklınızda canlanması için sadece bir örnek :)

Böyle durumda riske atmaya gerek yok gibi hocam, mevcuttaki anakartım da zaten sıkılı sayılır o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkçası

Mevcut sistemim beyaz tonlarında aslında, beyazı tercih edebilirim belki

Çok fazla çeşitlilik olduı, böyle olunca kafam karışıyor ya ne yapacağıma karar vermekte çok zorlanıyorum
boşta 42-43 chrome 3-4 sekme açıkken hafif yükte maksimum 45-48 oyundada gta v enchended ultra+ 59-63 derece, pubg ultra ayarlar 58-62 civarında yani ağır render hariç 70 dereceyi hiç görmedim işlemcimde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,650
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri