Neler Yeni

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
''dolar arşa çıkacak diyenler var'' :D şu adam 1 yıl daha ekonomi bakanı olsaydı halimizi düşünemiyorum gerçi kim gelirse gelsin hepsi yukarıdan emir alıyor da bu adam baştakilerden bile kötü. tüm dünyada paranın, ticaretin dolarda döndüğü yerde dolarla işiniz mi var diyen bir bakan olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçim öncesi burada tartışmalar oluyordu şöyle böyle diye. Şimdi o tartışan arkadaşlar neden yoklar mesela şu anda ne düşünüyorlar çok merak ediyorum. "Hee bak dolar arttı gördün mü" gibi bir rovanşit söylem kesinlikle değil problem hepimizin problemi, gerçekten ne düşünüyorlar merak ediyorum.

Ben dolar hızla artacak tepeden tırnağa her şeye zam gelecek diye yazdığımda :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ifadesi bırakanlar vardı onlar napıyor su anda
onlarla konuşup sinirleri hoplatmaya gerek yok hepsi başkası gelse dolar sanki 5 lira mı olacaktı diyor

Berkarda

80+ Silver
''dolar arşa çıkacak diyenler var'' :D şu adam 1 yıl daha ekonomi bakanı olsaydı halimizi düşünemiyorum gerçi kim gelirse gelsin hepsi yukarıdan emir alıyor da bu adam baştakilerden bile kötü. tüm dünyada paranın, ticaretin dolarda döndüğü yerde dolarla işiniz mi var diyen bir bakan olabilir mi

onlarla konuşup sinirleri hoplatmaya gerek yok hepsi başkası gelse dolar sanki 5 lira mı olacaktı diyor
forum kuralları olmasa bişi diyecem buna ve yasalar olmasa ya

SadeceSeyf

80+ Gold
23.78 yazmanızı rica edeceğim

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
sizce çeyrek satılıp monitör almak mantıklımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Arda Akel
Yapacak bir şey yok. Dolarları ve Euroları bozmak dışında. İyi kar edilir haaa! 🤑💰🤑💰🤑

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,283
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom