Cok iyi fiyatlar bence, USA Ekonomik sıkıntısı olmadigi icin insanlar istedigini sadece 1 Ay gibi kisa surede calisip alabiliyorlar. Yaptigin ise gore belki bir Haftada da alabilirsin.fiyatları görünce ölesim geldi
tamam gözümüze sokma knk yaralıyız zaten daha geçen 5700e pc aldım sen orda 5700 birim paraya neler alırsınCok iyi fiyatlar bence, USA Ekonomik sıkıntısı olmadigi icin insanlar istedigini sadece 1 Ay gibi kisa surede calisip alabiliyorlar. Yaptigin ise gore belki bir Haftada da alabilirsin.
Gozunuze sokmak degil bu. Turkiyenin ekonomisi her gecen gun zarar goruyor umarim insallah daha iyi ve guclu bir turkiye olur. Umdugum bu, ama bliyorsundur Dolar her gecen yil yukseliyo ve bu ileride cok buyuk sikintilara yol acabilir. demek istedigim sizde amerikada avrupada yasayan insanlar gibi sizde “Insan” siniz ve sizde onlarin hakketigini hakediyorsunuz. Eger amerikaya gelme sansin olursa birgun mutlaka dene bence.tamam gözümüze sokma knk yaralıyız zaten daha geçen 5700e PC aldım sen orda 5700 birim paraya neler alırsın
sen nasıl gittinGozunuze sokmak degil bu. Turkiyenin ekonomisi her gecen gun zarar goruyor umarim insallah daha iyi ve guclu bir turkiye olur. Umdugum bu, ama bliyorsundur Dolar her gecen yil yukseliyo ve bu ileride cok buyuk sikintilara yol acabilir. demek istedigim sizde amerikada avrupada yasayan insanlar gibi sizde “Insan” siniz ve sizde onlarin hakketigini hakediyorsunuz. Eger amerikaya gelme sansin olursa birgun mutlaka dene bence.
ailen nasıl gittiBen Ailemle buraya geldim.
ben bunu biliyorum bunu önerdim varsa daha ucuzu o siteden alsın.Cyberpower Diger sitelere gore daha pahali
EvetDinlemek mi istiyorsun hikayemi?