Makina çeviride yada sinnerclow çeviride vardı dc adreslerine git sana yardımcı olurlarMerhaba güncel bütün dlcleri kapsayan ücretsiz odyssey tr yama var mı acaba bu tür konularda acemiyim ve korkuyorum yardımcı olursanız memnun olurum iyi günler
Makina çeviride yada sinnerclow çeviride vardı dc adreslerine git sana yardımcı olurlar
mc yama yükleyiciyi indir baya bi AAA oyun var odyssey de var içinde basıp direk yamayı yüklüyor ama 1 videodan izlemen lazımMerhaba güncel bütün dlcleri kapsayan ücretsiz odyssey tr yama var mı acaba bu tür konularda acemiyim ve korkuyorum yardımcı olursanız memnun olurum iyi günler
daha görmedin bilmiyosun neyi tehlikeli? Ben rdr2 için kurmuştum halada duruyor uygulama.Çok tehlikeli duruyor hocam
Nereden indirebilirim hocam?daha görmedin bilmiyosun neyi tehlikeli? Ben rdr2 için kurmuştum halada duruyor uygulama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Makina çeviri dcsine git internete yaz çıkarNereden indirebilirim hocam?
Makina çeviride yap bunu bilmiyorumBu güvenilir midir acaba hocam?AC Odyssey + DLC Türkçe yama
Merhaba arkadaşlar yarım saatlik araştırmanın sonucunda çalışan bir link buldum size anlatmak istiyorum nasıl yaptığımı. Dosyayı taradım bir şey çıkmadı. https://disk.yandex.com.tr/d/YebIcnUqnsY5-g Yukarıdaki klasörde bulunan tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atın. Ardından...www.technopat.net
Bunu ben ac valhallada kullanıyorum makine galiba ama fena değil.daha görmedin bilmiyosun neyi tehlikeli? Ben rdr2 için kurmuştum halada duruyor uygulama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle