Oyunun sahibi oyunu normal indirecek ea games'den arkadaşını ekliyecek arkadaşıda ea'den a way out friend pass'i indirmesi gerekiyor. sonra ikiside oyuna girip oyun sahibi davet atıcak.Arkadaşımla almayı düşünüyoruz ama nasıl oynandığını bilmiyoruz. Bilen varsa anlatabilir mi ? Aile paylaşımı falan mı yapıyoruz.
Mesela ben oyunu almadım hem friend pass hem oyunu mu yüklicem. Teşekkürler bu arada.Oyunun sahibi oyunu normal indirecek ea games'den arkadaşını ekliyecek arkadaşıda ea'den a way out friend pass'i indirmesi gerekiyor. sonra ikiside oyuna girip oyun sahibi davet atıcak.
Hayır friend pass dediğim şey 30 gb oyunun kendisi gibi bir şey zaten. Dolayısıyla a way out friend pass indirdiğin zaman oyuna sahip oluyorsun gibi bir şeyMesela ben oyunu almadım hem friend pass hem oyunu mu yüklicem. Teşekkürler bu arada.
He anladım. Bu friend passi indirdim it takes two yu da oynayabilir miyim ?Hayır friend pass dediğim şey 30 gb oyunun kendisi gibi bir şey zaten. Dolayısıyla a way out friend pass indirdiğin zaman oyuna sahip oluyorsun gibi bir şey
Evet, arkadaşınız size ea üzerinden davet atıcak sizde o şekilde gireceksinizHe anladım. Bu friend passi indirdim it takes two yu da oynayabilir miyim ?