Neler Yeni

Yardım A1 ehliyet parkuru hakkında

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
merahbalar 2 ay once ehlıyete başvurdum 90 puan alıp dıreksıyona çağırdılar gıttım dıreksıyona motoru suruyorum vs ama parkur da kafam karısık 1.tur : dubalar arası slalom ve sekız çızme , duz beyaz cızgıde gıtme 2.tur : hıçbır yere sapmadan beyaz cızgı uzerınde fren yapma duraklama yapmak ( kafamın karıstıgı nokta da tam olarak bu 2.tur da beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 3.tur : engelden kaçış ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 4.tur : panık fren ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) vıdeolar :
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mırnav neden şaşırdınız ?

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
merahbalar 2 ay once ehlıyete başvurdum 90 puan alıp dıreksıyona çağırdılar gıttım dıreksıyona motoru suruyorum vs ama parkur da kafam karısık 1.tur : dubalar arası slalom ve sekız çızme , duz beyaz cızgıde gıtme 2.tur : hıçbır yere sapmadan beyaz cızgı uzerınde fren yapma duraklama yapmak ( kafamın karıstıgı nokta da tam olarak bu 2.tur da beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 3.tur : engelden kaçış ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 4.tur : panık fren ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) vıdeolar :

@Mırnav neden şaşırdınız ?
Umarım benim gibi bir aksaklık yasamazsınız.
Ek-4 ünü Okuyun, Kırmızı Olanlara dikkat edin.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım benim gibi bir aksaklık yasamazsınız.
Ek-4 ünü Okuyun, Kırmızı Olanlara dikkat edin.
ben hala soruma cevap bulamadım :(

ama parkur da kafam karısık 1.tur : dubalar arası slalom ve sekız çızme , duz beyaz cızgıde gıtme 2.tur : hıçbır yere sapmadan beyaz cızgı uzerınde fren yapma duraklama yapmak ( kafamın karıstıgı nokta da tam olarak bu 2.tur da beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 3.tur : engelden kaçış ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 4.tur : panık fren ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ?
bu kısmı anlatır mısınız

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
ben hala soruma cevap bulamadım :(

bu kısmı anlatır mısınız
Hocam beyaz cizgi Konusunda sanırsam Beyaz cizgi İCİNDE Olması lazım.Bakayım Videoya ben de, Anladığım kadarıyla size de anlatırım

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam beyaz cizgi Konusunda sanırsam Beyaz cizgi İCİNDE Olması lazım.Bakayım Videoya ben de, Anladığım kadarıyla size de anlatırım
Sınava girdim parkuru tamamladım fakat trafikte araç önüme atladı inek 🐄 çıktı vs derken ani fren yaptım motor kaydı

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/
Discord
bertoni#0001

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Sınava girdim parkuru tamamladım fakat trafikte araç önüme atladı inek 🐄 çıktı vs derken ani fren yaptım motor kaydı
Yaa hocam :( Neyse bende arabada 2. Tur girecem bende parkta yanmıstım.
Ek-4 e Dikkat edin dediğim gibi malesef elemeleri bu listeye göre.

Top Bottom