5 metre kanka kes biç yapamazsın yaparsan her kesiğin kısma ayrı kontrolcü lazım ben de var aynı markanın ledi ara renkleri açtığın zaman iki renk karışıp o rengi veriyor lede baktığın zaman kötü gözükebilir ama benim ki tavana yapışık odaya renk güzel yayılıyorKasa içi ve masa kenarı için düşünüyorum.
3 çipli mi peki?5 metre kanka kes biç yapamazsın yaparsan her kesiğin kısma ayrı kontrolcü lazım ben de var aynı markanın ledi ara renkleri açtığın zaman iki renk karışıp o rengi veriyor lede baktığın zaman kötü gözükebilir ama benim ki tavana yapışık odaya renk güzel yayılıyor
1 hafta kullandım sonra temassızlık başladı oynatmayinca falan yanmıyordu ertesi gün fişe takınca şarteller attıHaydaa. Güvenemedim şimdi öyle diyince.
Bence çok göz yorarKasa içi ve masa kenarı için düşünüyorum.
Peki ürün 3 çipli mi?Kanka A101 de çalışıyorum yıl başı olduğu için baya bi alan oldu sıkıntı çıksa geri getirirlerdi hiç biri getirmedi daha sıkıntı çıkmadı, mağazayı falan süsledik gün boyu yanıyor çalışıyor hala 4 5 gündür
Masanın arka duvara bakan kısmı için düşünüyorum, loş ışık gibi.Bence çok göz yorar
Gelmesi ne kadar sürer hocam? Bi tahmininiz var mı?Hocam aliexpressten yeni kullanıcı bonusuyla 3 çipli ürün bulabilirseniz onu alın ben adaptörden dolayı güvenemedim usb olsa daha iyi