Ben Aldım Gayet GüzelA101 deki ledi alan varmi memlunmusunuz ?
Aldım memnunumA101 deki ledi alan varmi memlunmusunuz ?
Video paylaşma şansın var mı? Ya da deneyimlerini aktarma şansın? Kaliteli mi ve bu sese göre değişme meselesi çalışıyor mu?Ben Aldım Gayet Güzel
Linkini atar mısın ?Ben Aldım Gayet Güzel
Videosunu çektim bugün yayında olucak ihşallah kamerada çok kötü görünüyor kamera ile led çakışıyor kaliteli bence sese göre değiştirme özelliği gerçekten çalışıyor 4 tane ses ayar modu varVideo paylaşma şansın var mı? Ya da deneyimlerini aktarma şansın? Kaliteli mi ve bu sese göre değişme meselesi çalışıyor mu?
Şiddete göre mi değişiyor? Bir de kaç metre?Videosunu çektim bugün yayında olucak ihşallah kamerada çok kötü görünüyor kamera ile led çakışıyor kaliteli bence sese göre değiştirme özelliği gerçekten çalışıyor 4 tane ses ayar modu var
A101'den aldımLinkini atar mısın ?
Usta evet çalışıyor ama çok stabil değilVideo paylaşma şansın var mı? Ya da deneyimlerini aktarma şansın? Kaliteli mi ve bu sese göre değişme meselesi çalışıyor mu?
Yok knk aktülini bulamadım onunkini istedim rica etsem atar mısın ?A101'den aldım
Ses Şiddetine Göre Değişiyor Ama Müziği Duysa Bile Aynı Parlaklıkta Müzik Modunda İken Parlaklık Ayarlanmıyor 4 tane var 22cmŞiddete göre mi değişiyor? Bir de kaç metre?
Anladım. Sence fiyatını hak eder mi ve kaç metre?Usta evet çalışıyor ama çok stabil değil