Neler Yeni

🔥İndirim A101’de Noodle İndirimde 5 TL

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berk
herkes yemeyin diyor zararlı diyor ama misal veriyorum bunu kaynaklarla anlatan yok, sanırsın dünya sağlık örgütünün(acaba ne iş yaparlar?) merkez şubesi. böyle tipik cevap görmek mide bulandırıyor. cips yiyen görünce de aynı tutumu gösteriyor musunuz? veya her sigara içen gördüğünüzde yanına gidip nazikçe uyarıyor musunuz? "yemeyin şunları" lafa bak.

konu noodle dan öte farklı bir açıdan ele alıcam, doların 32tl olduğu bir yerde 32tl nin altında bir ürünü yiyecek diye adlandırmak ne derece doğru bilemiyorum.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
herkes yemeyin diyor zararlı diyor ama misal veriyorum bunu kaynaklarla anlatan yok, sanırsın dünya sağlık örgütünün(acaba ne iş yaparlar?) merkez şubesi. böyle tipik cevap görmek mide bulandırıyor. cips yiyen görünce de aynı tutumu gösteriyor musunuz? veya her sigara içen gördüğünüzde yanına gidip nazikçe uyarıyor musunuz? "yemeyin şunları" lafa bak.

konu noodle dan öte farklı bir açıdan ele alıcam, doların 32tl olduğu bir yerde 32tl nin altında bir ürünü yiyecek diye adlandırmak ne derece doğru bilemiyorum.
noodle kadar zararlı bir kola vardır herhalde bu ikisi sigarayı sollar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur KAYA
İndomie ile kapışamaz bu işin tekelidir onlarca yıldır

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
Noodle dedigimiz sey bugday unundan yapilan bi hamur bildigimiz makarna zararli olan sosu ama oda yedigimiz cips cikolatadan daha kotu degil kisaca herseyin fazlasi zarar kararinda zarari yoktur.
Zararli diye iskembeden sallayan arkadaslar ayni hassasiyeti cips kola cikolata indirim konularindada bekliyoruz !

Aykut D.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
Sigarada pahalı ve organik 😉. Burda kanserojen diyenlerin ne en az yarısı sigara içiyordur 😃 .
içiyordur gibi bir tabir kullanmak doğru olmaz ama çoğu insanın böyle şeylere dikkat etmediği doğrudur şahsen bende canımın istediğini yiyorum pek dikkat etmem. yiyen yer kimse de bir şey diyemez

Top Bottom