60k ise alınır - olarak hava soğutmalı su olsa daha iyi olurduArkadaşlar fotoyu attım anlayan bilen yada kullananan varmı. Alıntıyı görüntüle
markası volta. iyi olmasa da iş görür. ama yedek parça sıkıntısı olur.Kendi bayisinde 80k ama marka beni uzaklaştırıyor gibi ilerde sıkıntı çıkarırsa felan.
Marka konusunda katılıyorum her an bozulucak gibi ama fiyatı çok iyiKendi bayisinde 80k ama marka beni uzaklaştırıyor gibi ilerde sıkıntı çıkarırsa felan.
İşte korkum bu yoksa piyasaya göre fiyatı iyi durumda bakalım hayırlısı.markası volta. iyi olmasa da iş görür. ama yedek parça sıkıntısı olur.
Fiyatı güzel ama sadece dış görünüşte önemli deyil yolda bırakmasınMarka konusunda katılıyorum her an bozulucak gibi ama fiyatı çok iyi
İşte bozulsa vs muhatap bulamıyacaksın honda vs değil ki sanayide direk değiştirİşte korkum bu yoksa piyasaya göre fiyatı iyi durumda bakalım hayırlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatı güzel ama sadece dış görünüşte önemli deyil yolda bırakmasın![]()
Normalde bu motoru yeni aldım ama 80cc çekişlerinde sıkıntı oluyor sonradan gaz kesince atak geç oluyor hava filtresi yağ dolmuş demişler ama garantisi var adamlar ilgilenmiyor yoğunluktan.İşte bozulsa vs muhatap bulamıyacaksın honda vs değil ki sanayide direk değiştir
50cc değil mi bunlsrNormalde bu motoru yeni aldım ama 80cc çekişlerinde sıkıntı oluyor sonradan gaz kesince atak geç oluyor hava filtresi yağ dolmuş demişler ama garantisi var adamlar ilgilenmiyor yoğunluktan.
80cc hocam 70 görüyor ama o gazı kesince çok geç atak olabiliyor hava filtresi kaynaklı galiba50cc değil mi bunlsr
Bayisinde 80k hocama101 den motor alınmamalı bence. Uucuz olsa bile parça sıkıntısı oluyor hep.
dostum hem a101 de satılması, hem çin menşei olması. Çinden dili aşırı yanmış biriyim o yüzden bulaşmayın derim80cc hocam 70 görüyor ama o gazı kesince çok geç atak olabiliyor hava filtresi kaynaklı galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayisinde 80k hocam