Neler Yeni

İnceleme A101 Hadi Kart | Allah var fiziksel kart güzel ama içi nasıl?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hero-logo.svg

A101 Hadi, TOMPAY Elektronik Para A.Ş.'nin bir hizmetidir.
Papara, Tosla gibi ön ödemeli bir karttır. Peşin söyleyeyim, hiçbir kampanyası yok A101 dışında. Gönül isterdi ki nays gibi %50 kampanyalarıyla dolup taşsın.
Hadi kartın özelliklerine geçelim.
img-08.png

Her A101 alışverişinden %3 iade alıyorsunuz. İlk başta az geldi ama sonra "Damlaya damlaya göl olur." sözü aklıma geldi. Sıfırdan iyidir.
Sebze meyve alışverişi için ise %10 iade alıyorsunuz.
Hadi Birlikte Kazan özelliği ile grup kurup aylık ortak hedefleri gerçekleştirerek iade alıyorsunuz.
XXX
img-09-2.png

A101 Hadi veresiye özelliği ile eğer limit tanımlanırsa, kredi puanınıza bağlı, ürün aldıktan 1 ay sonra %0 faiz ve ek masraflar olmadan ödeme imkanınız oluyor.

%3 iade ve veresiye özelliği için Hadi Gold üyesi olmanız gerekiyor ve aylık 5 TL.
xxx
phone-4-1.jpeg

Her hafta güncellenen A101 Plus'taki ürünlere ek iade alıyorsunuz. Örneğin sallıyorum Burch Çikolatalı Gevrek al 5 TL iade.

Diğer Özellikler
  • A101 kasalarından işlem ücreti olmadan para yükleme ve para çekme (Sırf bu özellik için kullanırım ATM'ye gitmeye üşeniyorum)​
  • ATM'lerden, kredi kartından para yükleme​
  • Başkasının Hadi hesabına veya IBAN'ına ücretsiz para gönderme​
  • A101'den isimsiz kart alınırsa 20 TL iade ya da ücretsiz isimli kart​

ŞAHSİ FİKRİM
Sıfırdan iyidir. %3'de iyidir. Hani bir alışveriş sonrası bir zaman sonra bir şeyler birikir yani.
Onun dışında benim kullanma amacım A101 kasalarından para yüklenip para çekilebiliyor olması iyi. Bugün ATM'ye gitmekten kurtuldum.
Bu arada kartı cidden güzel lan, tasarımı falan. Ama içi boş gibi. Gönül ister ki YouTube %50 falan hani... :)

Screenshot_20231117_021055_Gallery.jpg

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Instagram üzerinden YT Premium önerisi sundum. İnşallah getirirler. Ben de her ay ATM'ye yürümek zorunda kalmam :D

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende bedavaya aldım duruyor şimdilik Cashback sistemi geliştirilir birde üyelik kısmı 5 tl de kalırsa eğer kullanırım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bedavaya aldım duruyor şimdilik Cashback sistemi geliştirilir birde üyelik kısmı 5 TL de kalırsa eğer kullanırım
İnşallah geliştirilir. Zira ben sırf %3 iade almak için A101'e gidip de alışveriş yapmam. Ha böyle aylık olarak market alışverişi çok yapan birisi için sıfırdan iyidir.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İnşallah geliştirilir. Zira ben sırf %3 iade almak için A101'e gidip de alışveriş yapmam. Ha böyle aylık olarak market alışverişi çok yapan birisi için sıfırdan iyidir.
Yanımda şok var benim 101 uzak kalıyor bi kere gitmem gerekti o sırada bedava kitlediler :D fırsatını bulmuşken aldım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,822
Üyeler
159,681
Son üye
pqnten