Neler Yeni

A101'den 1000 TL'ye "Oyuncu Masası"

xTURANN

80+ Silver
Ben 950'den Siyah Olanı Sipariş Ettim. 1 Gün Sonra 1000 TL Oldu.
Evdemo Milenyum Masa - Kırmızı : - link / resim -
Evdemo Milenyum Masa - Siyah : - link / resim -

Piyasa ne durumda, ilerleyen zamanlarda bim - a101 - şok gibi zincir marketlere daha ucuzdan gelir mi bilmiyorum ama şuan için ortalama bir fiyatta güzel bir ürün.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik

Piyasa ne durumda, ilerleyen zamanlarda bim - a101 - şok gibi zincir marketlere daha ucuzdan gelir mi bilmiyorum ama şuan için ortalama bir fiyatta güzel bir ürün.
Sistem de dahil mi? (!)

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Fiyatına göre bayağı iyi bence, derinliği falan tam ayarında.Eger sallanmiyorsa alınabilir

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa

Tam da taşınacağımız için masa arayışındaydım. Yarın annemle konuşacağım masayı beğenirse alırız. Sağolun konu için faydalı oldu.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Bu masa sallanıyor diye biliyorum.

xTURANN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu masa sallanıyor diye biliyorum.
Bu diğerleri gibi değil. Yani daha önce zincir marketlere gelenlerden farklı. Full metal. "Proware" oyuncu masasında arkada çapraz olan 2x çubuk var. Onlar kutudan çıkmazsa sallantı yapıyor. Bunda yapmayacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam da taşınacağımız için masa arayışındaydım. Yarın annemle konuşacağım masayı beğenirse alırız. Sağolun konu için faydalı oldu.
Bende üniversiteye yeni geçtiğim için 1+0 stüdyo eve sadece bunu alabildim .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatına göre bayağı iyi bence, derinliği falan tam ayarında.Eger sallanmiyorsa alınabilir
Pazartesiden itibaren elimde olur diye düşünüyorum. Test amaçlı kurmayı planlıyorum. Kurarsam konuya güncelleme atarım. Sallanıyorsa zaten iade ederim..

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Abdullah
Acayip şikayet var arkadaşım aldı 10 gündür teslim şubesinde. Kendileri teslim yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,175
Üyeler
159,586
Son üye
Kadir bingöl
Top Bottom