A101'den 1000 TL'ye "Oyuncu Masası"

xTURANN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,380
Ben 950'den Siyah Olanı Sipariş Ettim. 1 Gün Sonra 1000 TL Oldu.
Evdemo Milenyum Masa - Kırmızı : - link / resim -
Evdemo Milenyum Masa - Siyah : - link / resim -

Piyasa ne durumda, ilerleyen zamanlarda bim - a101 - şok gibi zincir marketlere daha ucuzdan gelir mi bilmiyorum ama şuan için ortalama bir fiyatta güzel bir ürün.

Piyasa ne durumda, ilerleyen zamanlarda bim - a101 - şok gibi zincir marketlere daha ucuzdan gelir mi bilmiyorum ama şuan için ortalama bir fiyatta güzel bir ürün.
Sistem de dahil mi? (!)

Fiyatına göre bayağı iyi bence, derinliği falan tam ayarında.Eger sallanmiyorsa alınabilir

Tam da taşınacağımız için masa arayışındaydım. Yarın annemle konuşacağım masayı beğenirse alırız. Sağolun konu için faydalı oldu.

Bu masa sallanıyor diye biliyorum.

Pek ergonomik degil ama 1,000 TL yani, idare eder.

Bu masa sallanıyor diye biliyorum.
Bu diğerleri gibi değil. Yani daha önce zincir marketlere gelenlerden farklı. Full metal. "Proware" oyuncu masasında arkada çapraz olan 2x çubuk var. Onlar kutudan çıkmazsa sallantı yapıyor. Bunda yapmayacağını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam da taşınacağımız için masa arayışındaydım. Yarın annemle konuşacağım masayı beğenirse alırız. Sağolun konu için faydalı oldu.
Bende üniversiteye yeni geçtiğim için 1+0 stüdyo eve sadece bunu alabildim .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına göre bayağı iyi bence, derinliği falan tam ayarında.Eger sallanmiyorsa alınabilir
Pazartesiden itibaren elimde olur diye düşünüyorum. Test amaçlı kurmayı planlıyorum. Kurarsam konuya güncelleme atarım. Sallanıyorsa zaten iade ederim..

Acayip şikayet var arkadaşım aldı 10 gündür teslim şubesinde. Kendileri teslim yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri