radasamara
80+ Gold
Dahası
Elektronik aletlerde dandik mal alınmaması gerektiğini düşünüyorum yangın,elektrik çarpması gibi şeylerle sonuçlanabilir.
Ufak işler için alınabilir, fakat çalışma amaçlı iş için alınmazAlıntıyı görüntüle
Sizce alınır mı, uzun süre kullanabilir miyim?
Elektronik aletlerde dandik mal alınmaması gerektiğini düşünüyorum yangın,elektrik çarpması gibi şeylerle sonuçlanabilir.
Öneriniz için teşekkürler ama ufak işler için kullanacağım iş amaçlı değil max ayda 1 veya 2 kere kullansam kullanırım. Sadece beni idare etsin diye almak istiyorum. Çok sorun olur mu?Sapancada A101 e girdiğimde gördüm.
Bende Class markalı kaliteli bir havya olduğundan almadım bir kere kablosu ince, asla öyle havya almayın ısıdan gevşer kopar onlar kalın kablolu havya alın.
Ve markası piranha yani çakma tanrısı diyebiliriz elinde patlar.
Hocam ben olsam güvenmezdim sonuçta işin ucunda 240V elektrik var hayatınız paradan daha önemli.Öneriniz için teşekkürler ama ufak işler için kullanacağım iş amaçlı değil max ayda 1 veya 2 kere kullansam kullanırım. Sadece beni idare etsin diye almak istiyorum. Çok sorun olur mu?
Teknoloji şans işidir dostum.Öneriniz için teşekkürler ama ufak işler için kullanacağım iş amaçlı değil max ayda 1 veya 2 kere kullansam kullanırım. Sadece beni idare etsin diye almak istiyorum. Çok sorun olur mu?