Neler Yeni

Öneri A101'e gelecek olan Lehim Havya Seti alınır mı?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Elektronik aletlerde dandik mal alınmaması gerektiğini düşünüyorum yangın,elektrik çarpması gibi şeylerle sonuçlanabilir.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Sapancada A101 e girdiğimde gördüm.
Bende Class markalı kaliteli bir havya olduğundan almadım bir kere kablosu ince, asla öyle havya almayın ısıdan gevşer kopar onlar kalın kablolu havya alın.
Ve markası piranha yani çakma tanrısı diyebiliriz elinde patlar.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Elektronik aletlerde dandik mal alınmaması gerektiğini düşünüyorum yangın,elektrik çarpması gibi şeylerle sonuçlanabilir.
Sapancada A101 e girdiğimde gördüm.
Bende Class markalı kaliteli bir havya olduğundan almadım bir kere kablosu ince, asla öyle havya almayın ısıdan gevşer kopar onlar kalın kablolu havya alın.
Ve markası piranha yani çakma tanrısı diyebiliriz elinde patlar.
Öneriniz için teşekkürler ama ufak işler için kullanacağım iş amaçlı değil max ayda 1 veya 2 kere kullansam kullanırım. Sadece beni idare etsin diye almak istiyorum. Çok sorun olur mu?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Öneriniz için teşekkürler ama ufak işler için kullanacağım iş amaçlı değil max ayda 1 veya 2 kere kullansam kullanırım. Sadece beni idare etsin diye almak istiyorum. Çok sorun olur mu?
Hocam ben olsam güvenmezdim sonuçta işin ucunda 240V elektrik var hayatınız paradan daha önemli.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Teknoloji şans işidir dostum.
Ben bir şey diyemem kim bilir baya dayanır belki.
dikkatli kullanırsan her şey dayanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,777
Üyeler
164,905
Son üye
bugito
Top Bottom