Forograf atabilir misin? Tek ambiyans aydınlatma tüm odaya yeterli midir?Aldım herşeyi güzel ancak saf beyaz modu yok. Geçişli modda beyaz yanıyor ancak bir türlü sadece beyaz moda alamadım. Ayrıca ses etkileşimi de kötü ancak fiyatına göre iyi
Masayı zor aydınlatıyor, odaya yetmez ama monitör arkasına veya masa arkasında sabitlersen güzel olabilir ancak bu fiyata rgb led almak daha mantıklı olabilirForograf atabilir misin? Tek ambiyans aydınlatma tüm odaya yeterli midir?
Bilgi için teşekkür ederim.Masayı zor aydınlatıyor, odaya yetmez ama monitör arkasına veya masa arkasında sabitlersen güzel olabilir ancak bu fiyata rgb led almak daha mantıklı olabilir
Hocam nasıl bir Ambiyans Aydınlatma (sizin dediğiniz gibi led de olabilir) önerirsiniz? Ben masanın arka tarafından duvara doğru vereceğim ışığı. Fiyatıda tabi önemli 300Tl civarında olmalı. Şimdiden teşekkürler.Masayı zor aydınlatıyor, odaya yetmez ama monitör arkasına veya masa arkasında sabitlersen güzel olabilir ancak bu fiyata rgb led almak daha mantıklı olabilir