Neler Yeni

A2 direksiyon sınavını geçtim nasıl ehliyetimi temin edicem(B ehliyetim var)

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
crcyle mert
B ehliyetim var a2'yi direksiyon sınavını dün geçtim tamamladım. Şimdi hemen harcı yatırıp ilçe müdürlüğüne gidip ehliyetimi alabilir miyim. Yoksa sürücü kursunun belgeleri hazırlamasını mı bekliyeceğim ...

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Talat
Belgeleri alıp nufüs müdürlüğüne gidiyorsun bazı yerlerde internet üzerinden gönderiyorlar nufus müdürlüğüne eski ehliyetini alırlar sana idareten bir A4 kagıdından ehliyet veriyorlar yeni ehliyetin B+A2 2 si bir tanımlanmış sekilde geliyor 2 hafta içinde..

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
crcyle mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belgeleri alıp nufüs müdürlüğüne gidiyorsun bazı yerlerde internet üzerinden gönderiyorlar nufus müdürlüğüne eski ehliyetini alırlar sana idareten bir A4 kagıdından ehliyet veriyorlar yeni ehliyetin B+A2 2 si bir tanımlanmış sekilde geliyor 2 hafta içinde..
Benim şimdi kursumu beklemem mi lazım belgeleri atmasını

ByKusH123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay Özarslan
E devletten Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama bu ekrandan A2 sertifikan gözüküyor mu sistemden kontrol et gözüküyorsa harç paranı öde ve nüfus müdürlüğünden randevu al. Nüfus müdürlüğüne giderken ehliyetin, nüfus cüzdanın ve biyometrik fotoğraf ile gitmen yeterli başka bir şey çıkartmana gerek yok. Ben geçen hafta pazar günü sınavı geçmiştim. Cuma günü geçici ehliyet belgemi aldım pazartesi veya salı günü yeni ehliyetimde gelir. Hayırlı olsun

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
umut şahin
B ehliyetim var a2'yi direksiyon sınavını dün geçtim tamamladım. Şimdi hemen harcı yatırıp ilçe müdürlüğüne gidip ehliyetimi alabilir miyim. Yoksa sürücü kursunun belgeleri hazırlamasını mı bekliyeceğim ...
harcı ödüyorsun saan bir a4 kağıdı veriyorlar 1 hafta 10 gün sorna ehliyet kartın geliyor

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Esen
Belge beklemene gerek yok. Harcı ödeyip gidebilirsin randevuyla. Ben böyle yaptım. B vardı bende de

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
crcyle mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ehliyetin, nüfus cüzdanın ve biyometrik fotoğraf ile
baktım edevletten gözüküyor . O zaman harcı yatırıyım bugün, yarında randevu alayım ilçe müdürlüğüne. O belgeyi de çıkartmam lazım değil mi . Belge, ehliyet, kimlik, biyometrik foto bunlar yeterli olcaktır değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,297
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom