A2 ehliyet kaç TL'ye geliyor?

Akabinde

80+
Reaksiyon skoru
224
Arkadaşlar araba ehliyetim var. Şimdi de A2 motosiklet ehliyeti almak istiyorum 600cc'ye kadar olandan. Kurs ücretinden tutun sınav ücretine kadar A'dan Z'ye kadar bütün her şey dahil kaç TL tutuyor acaba? Var mı yakın zamanda ehliyet alan birisi acaba? Kurslar 12k falan diyor onun üstüne bir ton daha eminim cart curt parası ödüyoruzdur arabada olduğu gibi.

Arkadaşlar araba ehliyetim var. Şimdi de A2 motosiklet ehliyeti almak istiyorum 600cc'ye kadar olandan. Kurs ücretinden tutun sınav ücretine kadar A'dan Z'ye kadar bütün her şey dahil kaç TL tutuyor acaba? Var mı yakın zamanda ehliyet alan birisi acaba? Kurslar 12k falan diyor onun üstüne bir ton daha eminim cart curt parası ödüyoruzdur arabada olduğu gibi.
araba ehliyeti kaça çıkıyor bende çıkarmayı düşünüyorumda

A2de cc sınırı yok 35kw güç sınırı var

sınava girmeyeceksin zaten direksiyona gireceksin bide kurs ücreti var gidip sürücü kursuna sormak en mantıklısı

1760259170074.webp

Şu bilgi doğru mudur acaba? B sınıfı ehliyete sahip birisi olarak A2'Ye 15.793 TL mi ödemem gerekir aşağı yukarı?

Kapalılar ama bugün pazar... :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral galiba 28 bin TL civarına geliyormuş şu an her şey dahil
yarın arayıver hocam a1 sordugumda 14.5 15 civarı demişti a2 de 17 civarı olur sınava felan girmezsen

Geri