Neler Yeni

A20s Garanti Para İadesi veya Değişim Olur Mu?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Normal bir telefoncudan Samsung A20s cihazını almıştım, ancak bu sabah daha önce hiç başıma gelmeyen bir olay yaşandı. Telefon kilitlendi. E-okul ekranında kilitlendi, ancak arka planda telefon çalışıyor. Yani simgelerin yerini ezbere bildiğim için arama yapabliyorum veya uygulam çalıştırabiliyorum. Telefonu kapatamıyorum da. 24 ay garantisi var. Daha 55-6 ay olmuştur. Garantiye vericem çünkü benim yüzümden olmadı. Garantiden telefon hatalı diyip para iadesi veya bire bir değişim isteyebilir miyim? Yoksa sadece telefonu onarıp bana geri mi verirler?

En İyi Cevap
Aldığınız yer ile görüşün. Zorluk çıkartırsa Samsung Türkiye ile iletişime geçin. Fatura yoksa işin biraz zor. Fatura vermeyen telefonculardan telefon almayın. Ürün servise gönderilir orada incelenir. Servisten gelen DOA raporuna göre işlem yapılır. Satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Aldığınız yer ile görüşün. Zorluk çıkartırsa Samsung Türkiye ile iletişime geçin. Fatura yoksa işin biraz zor. Fatura vermeyen telefonculardan telefon almayın. Ürün servise gönderilir orada incelenir. Servisten gelen DOA raporuna göre işlem yapılır. Satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir.

En İyi Cevap

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığınız yer ile görüşün. Zorluk çıkartırsa Samsung Türkiye ile iletişime geçin. Fatura yoksa işin biraz zor. Fatura vermeyen telefonculardan telefon almayın. Ürün arızası için satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir.
Faturam var, yazdığınızdan anladığım kadarıyla para iadesi yappabilirim öyle değil mi? Fatura da KDV dahil 2.500TL ödediğimiz apaçık belli

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Faturam var, yazdığınızdan anladığım kadarıyla para iadesi yappabilirim öyle değil mi? Fatura da KDV dahil 2.500TL ödediğimiz apaçık belli
Serviste ürünün arızalı olduğuna onay verilirse dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Kullanıcı hatası tarzı olaylarda var. Eğer sen bir şey yapmadıysan ve kendiliğinden olduysa kullanıcı hatasına girmez. Zorluk çıkarsa THH'ye başvurarak iade edebilirsin. Ancak ben yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum. Telefona tekrar işletim sistemi yükleyip sorunu çözerler. Telefondan memnunsanız sırf böyle bir sorun için iadeye gerek yok.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Serviste ürünün arızalı olduğuna onay verilirse dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Kullanıcı hatası tarzı olaylarda var. Eğer sen bir şey yapmadıysan ve kendiliğinden olduysa kullanıcı hatasına girmez. Zorluk çıkarsa THH'ye başvurarak iade edebilirsin. Ancak ben yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum. Telefona tekrar işletim sistemi yükleyip sorunu çözerler. Telefondan memnunsanız sırf böyle bir sorun için iadeye gerek yok.
Memnunum telefonudam sadece daha yeni ve güncel telefonlara geçme isteğim var, ben hiç dokunmadım kendiliğinden oldu

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Memnunum telefonudam sadece daha yeni ve güncel telefonlara geçme isteğim var, ben hiç dokunmadım kendiliğinden oldu
Sorun yazılımsa böyle bir sorun için THH bile iade kararı vereceğini sanmıyorum. En iyisi 175'i arayarak durumu anlatın. İade edip edemeyeceğinizi sorun. Tabi ürünü servise göndermeniz gerek. Ona göre işlem yapılır.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Sorun yazılımsa böyle bir sorun için THH bile iade kararı vereceğini sanmıyorum. En iyisi 175'i arayarak durumu anlatın. İade edip edemeyeceğinizi sorun. Tabi ürünü servise göndermeniz gerek. Ona göre işlem yapılır.
Yardımlarınız için teşekkürler

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Ben teşekkür ederim. Sonucu bizlerle paylaşın. Bu tarz sorun yaşayanlara rehber olur.
Sonuç: satıcı ile iletişime geçtim ama garantiye göndereceğini ve 21 gün sonra tekrar telefonu alabileceğimizi söyledi. Ve bu sür3den sobra da aynı hataların olacağını bumları çözümü olmadığını söyledi. Şimdi ne yapmalıyım?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Sonuç: satıcı ile iletişime geçtim ama garantiye göndereceğini ve 21 gün sonra tekrar telefonu alabileceğimizi söyledi. Ve bu sür3den sobra da aynı hataların olacağını bumları çözümü olmadığını söyledi. Şimdi ne yapmalıyım?
Servisin yapacağı işleme bağlı. Düzelmezse Tüketici Hakem Heyetine başvurursunuz. Telefonu sıfırladığınız halde bu sorunlar oluyorsa büyük ihtimal donanımsal arıza vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,535
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom