Neler Yeni

A20s Garanti Sürecim! Peki Şimdi Ne Yapmalıyım?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Cihazda kitlenmeler donmalar vs. yaşanıyordu. Bizde satıcıya ilettik, bize dediği aynı şu şekilde "Biz bunu garantiye göndeririz ama sorun kesin devam eder" dedipinden tek anladığım garamtiye göndeetmek istemediği oldu. Sonra cihaz kilitlenmelere başladı. Önce 5-6 dakika kilitleniyordu. Sonra açılıyordu. Ama bi kaç hafta sonra kilitlenmeler arttı ve artık telefon şarjı bitene kadar ekrana müdahale edilmiyordu. Tekrar satıcıya ilettik. Sonra bize yin 21 gün sonra cihaz elimize gelicekmiş biz derslerden vs. dolayı bize yedek telefon vermesini istedik çünkü o sırada dersler başlarsa sorun olacak ve gruplara erişemeyecektim. Ancak satıcı bunun mimkün olmadığını sadece ekranda sorun çıkınca böyle bir durum olacağını söyleyip bizi gönderdi. Cihazımın garantisinin hangi firmada olduğunu bilmiyorum (KVK,GENPA gibi). İnternette bir kaç kişinin daha bu sorunu yaşadığını ve garantide sorunun çözüldüğünü söyledi. Peki şimdi ben ne yapacağım? Dersler başlayacak ya yine olursa? Tüketici hakları mahkemesine başvurmalı mıyım? Lütfen bir yol gösterin...
Mesaj otomatik birleştirildi:

@İbrahim Özel

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Normalde satıcı cihazın servis süresi 10 günü geçerse size kullanmalık bir cihaz vermesi gerek. Bu durumu 175'i arayıp sorun. Cihazı servise gönderin. Servise göndermeden bir sonuca varamazsınız.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde satıcı cihazın servis süresi 10 günü geçerse size kullanmalık bir cihaz vermesi gerek. Bu durumu 175'i arayıp sorun. Cihazı servise gönderin. Servise göndermeden bir sonuca varamazsınız.
Göndereceğim ama gruplar var ve onlara ulaşmam gerek. Satıcı sadece ekran arızasında yedek telefon verecğini söylüyor. Yarın veya akşamüstü arayacağım. Okulların durumu kesinleşsin ona göre göndereceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom