Giriş seviye bir anakart. OC desteği yok ve bellek frekansları düşük. B450 ve A320 serisi arasındaki fiyat farkı da çok fazla olmadığından, önerilmiyor.bendede a320 var bir sıkıntısını göremedim sadece oc yapılmama yönü kötü buna rağmen abdullah abi bi videosunda da yapmıştı.
oc yapılmama dışında ne gibi kötü bir yönü var acaba merak ediyorum?
peki ne anlamda?B450 alırsanız daha geleceğe yönelik olucaktır
Aralarındada acayip büyük fiyat farkları olduğunu düşünmüyorum
bu anlamda mantıklı geldi?B450 ve A320 serisi arasındaki fiyat farkı da çok fazla olmadığından, önerilmiyor.
Desteklediği işlemcileri nesilleri. Mesela b450 anakarta 5. Nesil işlemci bile takabilirsin. A320 ye takamazsanızpeki ne anlamda?
düşük demeyelimde orta diyelim benimki 3200 mhz düşük değil bence orta. çünkü bu fiyat civarında olan b450 ler 3600 arada 400 var.bellek frekansları düşük.
mantıklı.Desteklediği işlemcileri nesilleri. Mesela b450 anakarta 5. Nesil işlemci bile takabilirsin. A320 ye takamazsanız
m2 yuvası yokbendede a320 var bir sıkıntısını göremedim sadece oc yapılmama yönü kötü buna rağmen abdullah abi bi videosunda da yapmıştı.
oc yapılmama dışında ne gibi kötü bir yönü var acaba merak ediyorum?
İşlemci yükseltmek için pek uygun değiller. İşlemci yükseltirken anakartı da değiştirmek zorundasınız. Bu yüzden yükseltmeye önü açık değil.bunu söyledim ben zaten
ne demek önü açık değil bunu açarmısın?
A320'lerin bazılarında var M2.m2 yuvası yok
oc yok
ileriye dönük değil uzun ömürlü kullanılamaz