Neler Yeni

a320m pro-vh plus (ms-7b07) ekran kartının potansiyeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl
Elimde bu ana kart tan var zaman geçtikçe ekran kartım ve işlemcim eskiyor (gtx 1050 ti 4gb--ryzen 3 2200g) bu ana kart ne kadar yeni işlemci ve ekran kartını kaldırır yardımcı olursanız sevinirim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anakartınızdaki en güncel BIOS sürümü yüklü olduğu sürece en güçlü bile işlemciyi(bu durumda Ryzen 9 3950X) takabilirsiniz. İstediğiniz ekran kartını bu anakart ile kullanabilirsiniz. Önemli olan işlemcinizin ekran kartıyla darboğaz olmaması. Yani ortada "Bu anakarta maksimum "şu" ekran kartını takabilirsiniz." diye bir durum yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartınızdaki en güncel BIOS sürümü yüklü olduğu sürece en güçlü bile işlemciyi(bu durumda Ryzen 9 3950X) takabilirsiniz. İstediğiniz ekran kartını bu anakart ile kullanabilirsiniz. Önemli olan işlemcinizin ekran kartıyla darboğaz olmaması. Yani ortada "Bu anakarta maksimum "şu" ekran kartını takabilirsiniz." diye bir durum yok.
çok teşekkür ederim uzun zamandır buna bir cevap bulmaya çalışıyordum :) bir sorum daha olacak işlemci ve ekran kartlarında anakarta bağlanırken bağlantı yerleri uyuşmazlığı olmaz değil mi ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
çok teşekkür ederim uzun zamandır buna bir cevap bulmaya çalışıyordum :) bir sorum daha olacak işlemci ve ekran kartlarında anakarta bağlanırken bağlantı yerleri uyuşmazlığı olmaz değil mi ?
Hayır, olmaz.

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
a320 kartlar 3. nesil destekliyor mu?

Ali.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ali.d
dostum ryzen9 anakart desteklemıyo kendı sitesinde de yazıyo ryzen7 destekler bıos guncelleme ıle ama ryzen9 olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

a320 kartlar 3. nesil destekliyor mu?
ryzen7 3700x ile kullanıyorum bı sıkıntı yok pperfonmans baya iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar