Neler Yeni

A520 aorus elit vs b550m ds3h

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Evet chipset farkı var sadece ilerde işlemci desteğinde a520 iptal olunca b550 kalıyor diye biliyorum
Aradaki Chipset +'sı az. Dikkate değer olarak bir tek Overclock farkı var. Normal bir kullanıcı için gereksiz yani.

Exelance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağız Ağlamaz
B550m a520 aurous dan iyidir b550 çip var
İptal etmesine gerek görmüyorum ben eğer A520 Aorus elite'yi almış ise. VRM'leri aynı zaten. Çok bir fark olmayacaktır işlemci beslemesi konusunda. (Normal bir kullanıcı için.)
Aynen a520 aldım overclok falan ilgilenmiyorum normal oyun performans olarak bir fark göremedim test videolarında soğutmadan dolayı tercih ettim açıkçası

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
Aradaki Chipset +'sı az. Dikkate değer olarak bir tek Overclock farkı var. Normal bir kullanıcı için gereksiz yani.
Bir tek destek avantasi var galiba çünkü a320m desteği kestiginde b350 devam ediyodu

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Aynen a520 aldım overclok falan ilgilenmiyorum normal oyun performans olarak bir fark göremedim test videolarında soğutmadan dolayı tercih ettim açıkçası
VRM olarak aynılar (VRM=İşlemciyi beslemekle görevli olan donanımlar. Tabi başka yerlerde de oluyorlar vrm'ler ama o konuya girmeyelim ) ayrıca Soğutma olarak daha iyi A520 Aorus elite. Arada küçük bir sıcaklık farkı olacaktır Aorus elite'nin Soğutması daha iyi olduğu için. (VRM sıcaklıklarında)

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Evet chipset farkı var sadece ilerde işlemci desteğinde a520 iptal olunca b550 kalıyor diye biliyorum
İşlemci desteği hiç önemli değil. Zira bir sonraki nesil AM4 soket üzerine olmayacak :)

İş burada sadece VRM'e bakıyordu, onda da zaten varsa da minik farklar var. Çipset tarafında da yine PCIe gibi küçük farklar var.

Exelance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağız Ağlamaz
Amr yeni işlemci gelmicekmis ztn hani hiçbir eksiğin yok sanırım hayırlı olsn
VRM olarak aynılar (VRM=İşlemciyi beslemekle görevli olan donanımlar. Tabi başka yerlerde de oluyorlar vrm'ler ama o konuya girmeyelim ) ayrıca Soğutma olarak daha iyi A520 Aorus elite. Arada küçük bir sıcaklık farkı olacaktır Aorus elite'nin Soğutması daha iyi olduğu için. (VRM sıcaklıklarında)
Teşekkür ederim görüşleriniz için

Top Bottom