Neler Yeni

A520M S2H anakart Ryzen 7 2700X'i desteklemedi, BIOS güncellesem düzelir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk Şahin
Merhabalar benim sizlere bir sorum olucak tı şimdi ben Gigabyte A520M S2H anakart aldım ve yanına amd ryzen 7 2700x işlemci aldım fakat bu anakart bu İşlemciyi kaldırmadı desteklemedi bana yardımcı olmanızı isterim sizden istediğim konu şu ben bu anakarta bios güncellemesi atsam bu İşlemciyi kaldırır mı ve bios güncelmesinj nasıl atmalıyım bana yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Merhabalar benim sizlere bir sorum olucak tı şimdi ben Gigabyte A520M S2H anakart aldım ve yanına amd ryzen 7 2700x işlemci aldım fakat bu anakart bu İşlemciyi kaldırmadı desteklemedi bana yardımcı olmanızı isterim sizden istediğim konu şu ben bu anakarta bios güncellemesi atsam bu İşlemciyi kaldırır mı ve bios güncelmesinj nasıl atmalıyım bana yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Nasıl desteklemedi? Ayrıca neden o işlemci ve anakartı aldınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl desteklemedi? Ayrıca neden o işlemci ve anakartı aldınız.
işlemciyi ileriye dönük olsun diye aldım anakarti arkadaşım buni al dedi öyle yaptık bi hata ama desteklemedi galiba bios istiyor onuda yapmayı bilmiyorum yani pcye taktik kurduk hersey güzel çalıştı pcde ekran vermedi sinyak yok yazdı hep bilgisayarciya götürdüm anakart desteklemiyor dedi

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
işlemciyi ileriye dönük olsun diye aldım anakarti arkadaşım buni al dedi öyle yaptık bi hata ama desteklemedi galiba bios istiyor onuda yapmayı bilmiyorum yani pcye taktik kurduk hersey güzel çalıştı pcde ekran vermedi sinyak yok yazdı hep bilgisayarciya götürdüm anakart desteklemiyor dedi
Anakart arkadaşına keşke guvenmeseydib

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
O anakart 3. nesile kadar destekliyor.Maalesef işlemci ve anakart seçimin çok kötü olmuş.Sıfır aldıysan iade et bence.

onr1818

80+ Bronze
bios güncellemesi dahi yapsanız a520 anakart ile 2000 serisi bir işlemci kullanamassınız 3000 ve 5000 serisi işlemciler ile kullanabilirsniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk Şahin
O anakart 3. nesile kadar destekliyor.Maalesef işlemci ve anakart seçimin çok kötü olmuş.Sıfır aldıysan iade et bence.
sıfır aldım iadeye gönderdim incehesaptan aldım bugün bana gelen mesaj ürününüz iade için uygun değil mesajo gelmiş napcam bilmiyorum

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
sıfır aldım iadeye gönderdim incehesaptan aldım bugün bana gelen mesaj ürününüz iade için uygun değil mesajo gelmiş napcam bilmiyorum
Ne zaman almıştınız? Nasıl uygun değil diyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk Şahin

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Anakart seçimi berbat.
İşlemci seçimi de normal kullanım için berbat.
Ayrıca anakart destek listesine bakmadan neden alırsın ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk Şahin
Anakart seçimi berbat.
ilk baktığımızda amd işlemcilerin hepsi yazıyordu ama geldiğinde anladık sonradan olmadığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart seçimi berbat.
işlemcinin nesi kötü arkadaşım bunun amd 5 kullanıyor senin islemci benim işlemciden yüksek dedi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
ilk baktığımızda amd işlemcilerin hepsi yazıyordu ama geldiğinde anladık sonradan olmadığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemcinin nesi kötü arkadaşım bunun amd 5 kullanıyor senin islemci benim işlemciden yüksek dedi
2700x benim de kullandığım bir işlemci. 105W TDP değeri var ve ısınıyor. Hem ileriye dönük olsun diye aldım dedin yukarda ama A520 3.nesli destekliyor en fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,718
Üyeler
166,815
Son üye
ruavell
Top Bottom