AAA oyun önerisi sıkmayacak

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Arkadaşlar hikayesini bol anlatan yok kasabada gez adamla konuş tarzı assasin creed gibi oyunları hiç sevmem. Bana daha çok gow ragnarok wukong gibi oyun lazım. Ha tabi onlar gibi olmasına gerek yok. Biraz silahlı cod tarzı oyunlarda olur. Güzel çatışmalı aksiyonlu olsun ama sağlam grafik olsun. Birde öyle uzay silahları robotlar tarzı oyunlarıda pek sevmiyorum.

Rdr 1 2
Tlou 1 2
Crysis 1 2 3 remasterd
Frycry serisi
İndiana jones
Cyperpunk 2077
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dying light 1 2

Anladığım kadarıyla biraz daha düz hikaye odaklı oynansın bitsin sağa sola angarya işler yaptırmasın ve hikayeyi bunlarla uzatmasın istiyorsun. Buna göre Tomb Raider üçlemesi, Max Payne 3, Metro serisi ve Resident Evil 7-8 öneririm.

Rdr 1 2
Tlou 1 2
Crysis 1 2 3 remasterd
Frycry serisi
İndiana jones
Cyperpunk 2077

Dying light 1 2
Hocam rdr falan çok hikayeli geliyor ben sıkılıyorum banada daha çok cod modern warfare 1 gibi lazım azcık bir konuşma var sonrasında sürekli çatışmaya gidiyoruz o tarz lazım veya gow gibi

Hocam rdr falan çok hikayeli geliyor ben sıkılıyorum banada daha çok cod modern warfare 1 gibi lazım azcık bir konuşma var sonrasında sürekli çatışmaya gidiyoruz o tarz lazım veya gow gibi
Tamam örnek verdiğin oyunları oyna ya da crysis serisine bak mafia serisine bak dying light serisine bak o kadar oyun yazdım rdr yi mi gördün sadece

Anladığım kadarıyla biraz daha düz hikaye odaklı oynansın bitsin sağa sola angarya işler yaptırmasın ve hikayeyi bunlarla uzatmasın istiyorsun. Buna göre Tomb Raider üçlemesi, Max Payne 3, Metro serisi ve Resident Evil 7-8 öneririm.
Geafikleri eski duruyor

Tamam örnek verdiğin oyunları oyna ya da crysis serisine bak mafia serisine bak dying light serisine bak o kadar oyun yazdım rdr yi mi gördün sadece
Dediğiniz çoğu oyunu biliyorum ama aradığım tarzda değil crysis mesela çok robotik olaylar var silahları vb olsun daha çok savaş lazım gerçekçi

Geafikleri eski duruyor

Dediğiniz çoğu oyunu biliyorum ama aradığım tarzda değil crysis mesela çok robotik olaylar var silahları vb olsun daha çok savaş lazım gerçekçi
metin 2 başka knk sen robot falan yok onda

Hazır steam indirimi varken cod mw 2 alayım 28 dolara düşmüş. Başka varmı cod mw gibi
Microsoft Store'a bir bakar mısın orda COD'un oyunları komik rakamlara satılıyordu 80 TL gibi ben de almıştım hatta. Bu arada benim önerdiklerimin grafikleri kötü değildi aslında hocam ya :D

Hocam Diablo bakabilirsin

Diablo ne yaa doom kafa gitti

Son önerim çok God Of War tarzı arıyorsan Sekiro olabilir ben de hala oynamadım Sekiro'yu ama GoW oynayanlara önerdiklerini gördüm.

Geri