AAAAAAAAAA

Reaksiyon skoru
10
Dershaneye gidiyorum yksye hazırlanıyorum dershanede çok güzel bir kız var sohbetimiz fena değil orta merhaba nasılsın o kadar ,hoşlanıyorum sanırım tam bilmiyorum nasıl unuturum veya ne yapmalıyım

Dershaneye gidiyorum yksye hazırlanıyorum dershanede çok güzel bir kız var sohbetimiz fena değil orta merhaba nasılsın o kadar ,hoşlanıyorum sanırım tam bilmiyorum nasıl unuturum veya ne yapmalıyım
yaşanmışlıklarla unutursun da pek bişe yaşadığını düşünmüyorum ben kimseden hoşlanamıyor sevemiyorum artık :)

Baska kizla takilarak

Unutamazsın..
Eğer gerçekten hoşlandıysan veya sevdiysen unutamazsın.
Buna alışman gerekir sadece.
Ben ilkokul aşkımı unutamadım. Çok kez unutmaya çalıştım. Çocuktum o zamanlar. Gerçek sevgiyi ondan gördüm ben. Aradan 10 yılı aşkın süre geçmesine rağmen unutamadım..

4. sınıfın sene sonu gösterisi yapılacaktı sınıfça. Ben onla dans ettim 600 kişi önünde. O yılın en iyi çifti biz seçilmiştik.
Bana sürekli beni sevdiğini söylüyordu. Sık sık okuldan kaçamak yapıyorduk..

Başka şehre taşındılar.. Tüm bağlantı kesildi.. Tüm her şey unutulmaya yüz tuttu.. Peki unutuldu mu?

Unutamazsın ben bile unutamıyorum sevdiğim iki kız vardı aynı mahallede oturuyorduk aynı okula gidiyorduk

Zamanla unutursun merak etme.

Geri