Angel face
80+ Bronze
ABCÇD
Son düzenleme:
o zaman yararlı konular da silinirŞimdi geçenlerde Apple etkinliği oldu ben gündem olarak paylaşmak istedim ama şimdi kimsenin işine yaramaz.
Bu sebepten ötürü konularımız 1 ay kaldıktan sonra silebilme özelliği gelmeli diyorum. (süre değişebilir tabi ki)
Hep sitenin server'ı için iyi olur yer açılır bilmiyorum.
Sizlerde fikirlerinizi belirtin.
Hayır silme işlemini biz kendimiz yapacağız belli bir süre sonra.o zaman yararlı konular da silinir
Kategorilere göre bu özellik verilemez mi?Foruma aykırı bir olay. Millet zaten sacma sapan bir sekilde cozumu bulunmus konusunu silmeye calisirken bu yetkiyi vermek intihar olur anca.
İnsanız işte hepsi o yüzden.Pişman olacağınız şeyleri paylaşmamanız gerekiyor.
Benim eski cringe konuları silmek isterim :d
Ben de ya şu virüs konumu :dcringe konularımı silerim
Bence konuyu silebilmek için raportlasak olabilir. Böylece çözülmüş konular sizin onayınız olmadan ya da diğer konular silinmez.Foruma aykırı bir olay. Millet zaten sacma sapan bir sekilde cozumu bulunmus konusunu silmeye calisirken bu yetkiyi vermek intihar olur anca.
Evet o'da olabilir.Ben de ya şu virüs konumu :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence konuyu silebilmek için raportlasak olabilir. Böylece çözülmüş konular sizin onayınız olmadan ya da diğer konular silinmez.
Ekstrem durumlarda mudahale ediyoruz zaten. Ama çoğu boş rapor açıkçası...Ben de ya şu virüs konumu :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence konuyu silebilmek için raportlasak olabilir. Böylece çözülmüş konular sizin onayınız olmadan ya da diğer konular silinmez.