Neler Yeni

ABD de eşcinsel sayısı bir milyonu aştı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kula bela gelmez, hak yazmayınca; Hak Kula bela yazmaz kul azmayınca. Diyecek bir şey yok Türkiye dede gittikçe çoğalıyor bu sayı
de ayrı olacak yalnız (!)
Twitter TDK savunucusu olduğuma göre fikrimi belirteyim.
Yani ben saygı duymuyorum desteklemiyorum ancak bu bireyleri dışlamam ve onları insan dışı varlık gibi görmem ki bu olmalı türkiyede sorun bu.
Uzaylı gibi görmemiz

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Normal nüfusa göre Avrupa'da daha fazla diye biliyorum. Türkiye'de daha fazla olduğunu düşünüyorum.
Tabi herkesin kendi hayatı bu hiç kimseyi ilgilendirmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Kula bela gelmez, hak yazmayınca; Hak Kula bela yazmaz kul azmayınca.
Biraz konu dışı olacak ancak bu sözü çok saçma buluyorum.Buradan eğer kul Kurana ters bir şey yaparsa Allahın ona bela yazacağı sonucuna varıyoruz.Yani düşün sen bir sınavdasın soruyu yanlış yapıyorsun ve öğretmen sınav anında sana tokat atıyor. Ayrıca bu durumda sınavın adilliği de zedeleniyor.
(Sözü kim söylemiş,ayet mi, hadis mi hiçbir fikrim yok )

Strelok

80+ Silver
Biraz konu dışı olacak ancak bu sözü çok saçma buluyorum.Buradan eğer kul Kurana ters bir şey yaparsa Allahın ona bela yazacağı sonucuna varıyoruz.Yani düşün sen bir sınavdasın soruyu yanlış yapıyorsun ve öğretmen sınav anında sana tokat atıyor. Ayrıca bu durumda sınavın adilliği de zedeleniyor.
(Sözü kim söylemiş,ayet mi, hadis mi hiçbir fikrim yok )
hayır,Allah kendi isteğiyle belayı bu dünyada verir veya Ahiret gününe bekletir

Strelok

80+ Silver
E o zaman benim sınavına müdahale etmiş olmaz mı teknik olarak?
Dostum şimdi bu sınavda en önemli şey şu

İrade.

Bütün yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı Allah biliyor olsa da bu yapacaklarımızı değiştirmez,işte bu yüzden biz bu dünyada yaptıklarımızdan sorumluyuz

Top Bottom