de ayrı olacak yalnız (!)Kula bela gelmez, hak yazmayınca; Hak Kula bela yazmaz kul azmayınca. Diyecek bir şey yok Türkiye dede gittikçe çoğalıyor bu sayı
Dışarıdan bakınca tiksinirim ama saygımız var.Kula bela gelmez, hak yazmayınca; Hak Kula bela yazmaz kul azmayınca. Diyecek bir şey yok Türkiye dede gittikçe çoğalıyor bu sayı
SilindiKula bela gelmez, hak yazmayınca; Hak Kula bela yazmaz kul azmayınca. Diyecek bir şey yok Türkiye dede gittikçe çoğalıyor bu sayı
Biraz konu dışı olacak ancak bu sözü çok saçma buluyorum.Buradan eğer kul Kurana ters bir şey yaparsa Allahın ona bela yazacağı sonucuna varıyoruz.Yani düşün sen bir sınavdasın soruyu yanlış yapıyorsun ve öğretmen sınav anında sana tokat atıyor. Ayrıca bu durumda sınavın adilliği de zedeleniyor.Kula bela gelmez, hak yazmayınca; Hak Kula bela yazmaz kul azmayınca.
hayır,Allah kendi isteğiyle belayı bu dünyada verir veya Ahiret gününe bekletirBiraz konu dışı olacak ancak bu sözü çok saçma buluyorum.Buradan eğer kul Kurana ters bir şey yaparsa Allahın ona bela yazacağı sonucuna varıyoruz.Yani düşün sen bir sınavdasın soruyu yanlış yapıyorsun ve öğretmen sınav anında sana tokat atıyor. Ayrıca bu durumda sınavın adilliği de zedeleniyor.
(Sözü kim söylemiş,ayet mi, hadis mi hiçbir fikrim yok )
E o zaman benim sınavına müdahale etmiş olmaz mı teknik olarak?hayır,Allah kendi isteğiyle belayı bu dünyada verir veya Ahiret gününe bekletir
Dostum şimdi bu sınavda en önemli şey şuE o zaman benim sınavına müdahale etmiş olmaz mı teknik olarak?
Nasıl unuttuk ya biz bu gayı?