Neler Yeni

ABD de eşcinsel sayısı bir milyonu aştı

Suwariba

80+ Silver
Saygım sonsuz. Hepsine normal bir insana nasıl davranıyorsan öyle davranırım. Tek tepkim de benden hoşlandığını söylerse olur. O tepkimde eşcinsel değilim demek. Bu kadar basit bir konu benim için. Ve daha fazla olduğunu düşünüyordum sayının.

Bura.K

80+ Silver
Aslında ben bu LGBT dayatmasını popülasyon artışına bağlıyorum. Yani biliyorsunuz Popülasyon çok hızlı artıyor. Ee, dünyada 100 yıldır çok ağır bir savaşta çıkmadı. Pek krizde yok. Bu yüzden insanlar ölmüyor, daha çok ürüyor ve dünyanın dengesi bozuluyor. Geçmişte Nüfus politikaları uygulandı ama buna ters basan onlarca ülke var. Tahminimce dünya üzerinde bunu yayıp ufaktan bir nüfus dengesi uygulayacaklar. Nasıl olsa Eşcinseller yani, üreyemezler. 1 Milyon kişi üremese kişi başına 2 çocuk desen 2 Milyon Nüfus azalması demek. Tüm dünyada hesaplama yaparsan 100 Milyon falan çıkar herhalde bu sayı.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,846
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Kula bela gelmez, hak yazmayınca; Hak Kula bela yazmaz kul azmayınca. Diyecek bir şey yok Türkiye dede gittikçe çoğalıyor bu sayı
erkek adamın erkek sevgilisi olur

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ne destekliyorum ne de saygı duyuyorum. Filmlerde, dizilerde, oyunlarda bile çokça var. Severek izlediğim Marvel'da bile son birkaç filminde gitgide arttı.

Son düzenleme:

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
gözüme sokup duruyorlar, en başta umrumda değildi ama iş bence çığrından çıktı

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İsteyen istediği gibi yaşar adam ondan zevk alıyorsa yapacak bir şey yok. Kendisinden ve karşısındaki kişiden başkasını da ilgilendirmez. Hoşlanılmasa da Saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Yahu size ne ya. İsteyen istediği bireyle rıza dahilinde istediğini yapar. Hayır noldu yani babanıza falan mı sulandılar ne bu nefret. LGBT ile uğraşıcağınıza Ortadoğu'daki pedofili vakalarıyla uğraşın.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,761
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom